Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απόφαση Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια, το... ανακοίνωσε στον παίκτη - Τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟΚ!
| 2021-09-30 12:12:00

Απόφαση Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια, το... ανακοίνωσε στον παίκτη - Τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια, το... ανακοίνωσε στον παίκτη - Τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟΚ!

Ο νέος ρόλος του Πορτογάλου άσου και τι ετοιμάζει ο προπονητής. Λίγες ώρες πριν από την σέντρα της αναμέτρησης με τη Σλόβαν, ο Ρουμάνος έχει καταλήξει στα πλάνα του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γιατί θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές;
 

ΠΑΟΚ: "Σκασμένοι" είναι κάμποσοι από τους παίκτες τού Δικέφαλου το τελευταίο διάστημα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει ειδική διαχείριση στο παιχνίδι με τη Σλόβαν!

Γιατί το γκρουπ των παικτών που βρίσκονται στην 11άδα είναι περιορισμένο αυτό το διάστημα και πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να σκεφτεί, προφανώς, και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Κάτω από τα δοκάρια σήμερα θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Μιχάι, Μιχαϊλίδη, Τέιλορ και Σίντκλεϊ στην άμυνα, αφού ειδικά στα στόπερ αυτοί οι δύο είναι οι μοναδικές λύσεις που υπάρχουν στην ομάδα. Στα χαφ υπάρχει το μεγάλο ζήτημα, καθώς παρά τη σπουδαιότητα του αγώνα δύσκολα θα παίξουν και ο Σβαμπ και ο Κούτριτς -Ένας από τους δύο πρέπει να πάρει ανάσες!



Το πιθανότερο είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ να αφήσει τον Σβαμπ εκτός 11άδας και να παίξει στη θέση του ο Εσίτι, αν και όσες φορές έχει βρεθεί στην αρχική 11άδα ο δυναμικός χαφ δεν έχει καλή απόδοση - Είναι καλύτερος όταν μπαίνει να τελειώσει το ματς δηλαδή, με συγκεκριμένο ρόλο, με οδηγία να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.


Μπροστά τους αναμένεται να είναι ο Μιτρίτσα, ο Ντόγκλας και ο Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπίσεσβαρ θα πάρει ανάσες και θα μείνει στον πάγκο, ενώ και ο Βιεϊρίνια θα μείνει στον πάγκο.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται ο Βιεϊρίνια να μπει για να παίξει, αλλά στο νέο του ρόλο! Δηλαδή για να παίξει μπροστά και όχι στην άμυνα, καθώς στους επιτελικούς μέσους έχει θέμα ο Δικέφαλος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος έκανε για χρόνια καριέρα (και πήρε μεταγραφή στη Γερμανία!) όταν έπαιζε σε αυτή τη θέση...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags