Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς - Εκτός ο Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 16:38:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς - Εκτός ο Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς - Εκτός ο Ελ Αραμπί

Ποιοι ξεκινούν απέναντι στη Φενέρ και γιατί δεν παίζει βασικός ο Μαροκινός.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ.

Αρχικά, ο Νίκος Κώτσης επισήμανε πως όλοι στον Ολυμπιακό έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Έχουν την πεποίθηση πως μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην Τουρκία.

Στη συνέχεια, ανέφερε την ενδεκάδα που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα τόνισε πως είναι οι πρώτες εκτιμήσεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Βατσλίκ. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος και Καρπόβνικ. Δύο από τους τρεις που θα βρίσκονται σε αυτήν θα είναι οι Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά, με τον Κούντε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα στην μεσαία γραμμή. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στο δεξί ο Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Τικίνιο.

Τέλος, ο Νίκος Κώτσης μίλησε για τον Βίτορ Περέιρα. Συγκεκριμένα, είπε πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές στο τακτικό κομμάτι, που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Επίσης τόνισε πως είναι δύσκολο να νικήσεις ομάδα που προπονεί, καθώς δεν αφήνει την ομάδα του να ανέβει πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags