Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου - "Αξίζαμε παραπάνω πράγματα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 00:17:00

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου - "Αξίζαμε παραπάνω πράγματα"

Sportdog Team
Αυτός είναι ο λόγος που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου - "Αξίζαμε παραπάνω πράγματα"

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μετά την ισοπαλία της ομάδας του με την Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου και ανέφερε τους λόγους που οι Ασπρόμαυροι δεν έφτασαν στη νίκη.

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Για την ισοπαλία του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας, τονίζοντας πως η έλλειψη ενέργειας στο δεύτερο μέρος ήταν το κλειδί που δεν επέτρεψε να έρθει η νίκη.

"Πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άλλες τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε εκτός από το γκολ, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που σαφώς δεν θέλαμε, είχε και η Σλόβαν ευκαιρία να σκοράρει στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά σε γενικές γραμμές εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε έλλειψη ενέργειας θεωρώ ότι η κούραση όλων των συνεχόμενων παιχνιδιών και ειδικά του ντέρμπι της Κυριακής μας βγήκε, όμως και πάλι πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags