Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ξεκρέμαστος" ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Σε… απόγνωση ο Ρουμάνος - Μόνο αυτός κέρδος για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 00:21:00

"Ξεκρέμαστος" ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Σε… απόγνωση ο Ρουμάνος - Μόνο αυτός κέρδος για ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ξεκρέμαστος" ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Σε… απόγνωση ο Ρουμάνος - Μόνο αυτός κέρδος για ΠΑΟΚ!

Το μεγάλο πρόβλημα του Δικεφάλου και ποιος ευθύνεται για την γκέλα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνώριζε από το καλοκαίρι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας, όμως στην διοίκηση δεν τον άκουσαν και τώρα το... πληρώνουν. Τι συνέβη με τη Σλόβαν και ποιος ήταν ο μόνος που ξεχώρισε.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τη Σλόβαν στην Τούμπα, μένοντας στο 1-1 και δημιουργώντας προβληματισμό στους φιλάθλους του με την απόδοσή του.

Το κυριότερο αρνητικό του Δικεφάλου στην αναμέτρηση ήταν η αδυναμία του να διασπάσει την κλειστή άμυνα των Σλοβάκων, αφού του έλειψε πολύ η τελική πάσα. Η κατοχή μπάλας των “ασπρόμαυρων” ήταν ανούσια και φλύαρη, αφού απόντος του Μπίσεσβαρ κανείς δεν μπορούσε να παίξει κάθετα. Έπρεπε να μπει στο ματς ο Σουριναμέζος στο 60’ για να δώσει μια μικρή επιθετική πνοή και να καταφέρει να περάσει τη μοναδική αξιόλογη κάθετη μπαλιά του ΠΑΟΚ στο ματς, που ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε ασίστ στο 73’.

Σε κάτι τέτοια παιχνίδια γίνεται εμφανές το γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός top class μεσοεπιθετικού, προκειμένου να προσδώσει στην ομάδα του μεγαλύτερη φαντασία και ποιότητα κόντρα σε κλειστές άμυνες. Η απουσία ενός… Τζιοβίνκο φάνηκε κόντρα στη Σλόβαν και αναμένεται να γίνει αισθητή και στη συνέχεια. Άλλωστε, ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να παίζει συνεχώς και ο Αουγκούστο είναι φιλότιμος και μαχητικός, όχι όμως δεκάρι.

Η ένδεια του ΠΑΟΚ σε εναλλακτικές λύσεις στο αποψινό ματς (έλειπε και ο Μουργκ λόγω τραυματισμού), φάνηκε από το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τον νεαρό Κωνσταντέλια, την ώρα που η ομάδα του «καιγόταν» για γκολ. Μια χαρά τα πήγε ο μικρός, που πήρε πρωτοβουλίες και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από αυτόν να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στα ευρωπαϊκά ματς.

Στα θετικά της βραδιάς, ξεχωρίζει η - ακόμα μια - εξαιρετική εμφάνιση του Τέιλορ, που δικαιώνει τον Λουτσέσκου για την επιλογή να ποντάρει πάνω του, και οι σωτήριες επεμβάσεις του Πασχαλάκη, ο οποίος έχει… μεταμορφωθεί υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε άσο του ΠΑΟΚ - "Στράβωσε" ο παίκτης - Το παραδέχθηκε δημόσια ο Ραζβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags