Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να φέρει τον Μανωλά στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 10:00:00

"Τρέλα" Μαρινάκη στην Πόλη - Φέρνει παικταρά τον Γενάρη - "Κλειδώνει" πρωτάθλημα, φουλ για Ευρώπη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρέλα" Μαρινάκη στην Πόλη - Φέρνει παικταρά τον Γενάρη - "Κλειδώνει" πρωτάθλημα, φουλ για Ευρώπη

Έτοιμος για την υπέρβαση, δίνει ένα τεράστιο συμβόλαιο για την Ελλάδα. Ποιον κορυφαίο ποδοσφαιριστή θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό, οι απαντήσεις στην κριτική με πράξεις και μεταγραφές. Πρόκειται για παίκτη που θα κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη...

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Βρέθηκε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φενέρ με 3-0 και στις πρώτες του δηλώσεις, δεν ξέχασε την κριτική που δέχθηκε η διοίκηση το φετινό καλοκαίρι.

«Εμείς δεν σταματάμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε και αυτό πρέπει να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι μας που βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Αποτελείται από καλούς παίκτες, καλό προπονητή και από μία διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών και απάντησε σε όσους… έκραξαν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ενώ κάποιοι εκτιμούν πως έκανε και «προαναγγελία» για όσα θα ακολουθήσουν. Γιατί στο Λιμάνι, ψάχνουν ήδη για μεταγραφές ενόψει του Γενάρη!

Άλλωστε, η θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό έγινε αντικείμενο συζητήσεων το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της απουσίας του Ρούμπεν Σεμέδο από την ομάδα -λόγω αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών παραγόντων- και της επιλογής του Πέδρο Μαρτίνς να μην αποκτήσει στόπερ στις μεταγραφές, μένοντας με τους υπάρχοντες, μετά το μεταγραφικό "ναυάγιο" με τον Κώστα Μανωλά.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν μέχρι τέλους να φέρουν πίσω στο Λιμάνι τον  έμπειρο αμυντικό, όμως οι απαιτήσεις της Νάπολι αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.

Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι στον Ολυμπιακό έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Μανωλά. Κάθε άλλο, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης έχει εκφράσει τη δεδηλωμένη του επιθυμία να επιστρέψει και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και -όπως σημειώνουν άλλωστε και ιταλικά ρεπορτάζ- δεν αποκλείεται να "φουντώσει" ξανά τον προσεχή Ιανουάριο. Πέραν της θέλησης του Μανωλά να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ρόλο ίσως παίξει και το γεγονός ότι η σεζόν κάθε άλλο παρά ιδανικά κυλά για τον Έλληνα διεθνή σε ατομικό επίπεδο.

Η Νάπολι είναι στην κορυφή της Serie A, μετρά μόνο νίκες και μοιάζει ικανή να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα μετά από χρόνια, αλλά ο Μανωλάς έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, ενώ ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η σχέση του με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι προβληματική.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο ίσως οι συνθήκες καταστούν πιο ευνοϊκές για deal μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι, καθώς ενδέχεται οι Ιταλοί να χαμηλώσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Θα έχουν άλλωστε και πολύ περισσότερο χρόνο για να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Μανωλά, κάτι που δεν ίσχυε το περασμένο καλοκαίρι, όταν τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα στον Ολυμπιακό! Κακή είδηση μετά το σπουδαίο διπλό στην Πόλη - Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags