Facebook Pixel Σωκράτης Διούδης – Θωμάς Ναζλίδης: Τα «βρήκαν» Παναθηναϊκός και Άρης για το επεισόδιο
| 2021-10-01 12:06:00

Τα "βρήκαν" Παναθηναϊκός και Άρης για το επεισόδιο Διούδη-Ναζλίδη! Δήλωσαν... φίλοι

Sportdog Team
Τα "βρήκαν" Παναθηναϊκός και Άρης για το επεισόδιο Διούδη-Ναζλίδη! Δήλωσαν... φίλοι

Τα δύο μέλη των ομάδων κινδυνεύουν με ποινή 2 αγωνιστικών. Χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό αν τιμωρηθεί ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.

Σωκράτης Διούδης – Θωμάς Ναζλίδης: Τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Άρης όσον αφορά το επεισόδο μεταξύ των δύο μελών τους στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης.

Σωκράτης Διούδης και Θωμάς Ναζλίδης απολογήθηκαν στον αθλητικό δικαστή της Super League, δια των δικηγόρων τους, για απόπειρα βιαιοπραγίας και κινδυνεύουν με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μάλιστα κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τόσο η πλευρά του παίκτη του Άρη αλλά και του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν ότι υπήρξε επεισόδιο. «Ούτε ο ένας έκανε επίθεση, ούτε ο άλλος» ειπώθηκε. Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ώρες.

«Δεν υπήρξε συμβάν, ο Ναζλίδης προσπάθησε να τον απομακρύνει και να τον προστατεύσει. Είναι γνωστοί και πάρα πολύ καλοί φίλοι, ποτέ δεν τον έβρισε, ούτε κινήθηκε εναντίον του. Δεν υπήρξε περιστατικό» τόνισε ο δικηγόρος του Άρη και του παίκτη, Παναγιώτης Μπιλίρης.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βαγιάκος, και αυτός αρνήθηκε το περιστατικό. «Ο Διούδης είναι πρώην παίκτης του Άρη και ο Ναζλίδης τον γνώριζε. Του έβριζαν τη μάνα οι φίλαθλοι του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα και το παράπονο του ήταν ότι η διοίκηση του Άρη δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει. Του είπε "καλά δεν άκουγες ότι έβριζαν τη μάνα μου;»

Ως μάρτυρας του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Σπύρος Βλάχος, επιχειρησιακός διευθυντής των "πράσινων". «Ήμουν από πίσω από τον Διούδη όταν πλησίαζε τη φυσούνα κι εκεί ήταν ο Ναζλίδης, Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, του είπε ότι του έβριζαν τη μάνα. Εγώ μπήκα στη μέση για να μη γίνει τίποτα με τους φιλάθλους που ήταν εκεί στη Θύρα. Ο παρατηρητής προφανώς άκουσε το διάλογο "τι μου λες εδώ μου βρίζουν τη μάνα" και τον αντιλήφθηκε διαφορετικά. Δεν έγινε τίποτα» τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags