Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ - Ποιοι... πληρώνουν την ήττα από ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 17:33:00

Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ - Ποιοι... πληρώνουν την ήττα από ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Μάνταλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ - Ποιοι... πληρώνουν την ήττα από ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Μάνταλο

Ο ΜΙλόγεβιτς δεν θέλει να ρισκάρει ιδιαίτερα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (3/10) με τον Παναιτωλικό. Ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι μένουν εκτός πλάνων. Αλλάζουν τα σχέδια με τον Πέτρο Μάνταλο.

ΑΕΚ: Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το σχήμα με το οποίο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League (3/10, 16:00). Η σύνθεση της ΑΕΚ αναμένεται να έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη το Sportdog.gr σας ενημέρωνε, ότι μετά το ματς της Τούμπας, όπου έδειξε πολύ καλά διαπιστευτήρια, ο Μίλαντ Μοχαμαντί έθεσε υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Ιρανός μπήκε στο παιχνίδι και έδειξε, ότι είναι ετοιμοπόλεμος, έχοντας πολλά τρεξίματα, αλλά και διάθεση να φτιάξει παιχνίδι από τα άκρα.

Μάλιστα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Η κίνησή του στη συγκεκριμένη φάση ήταν όλα τα λεφτά. Έκανε σεντερφοράτη ενέργεια στην υποδοχή της μπάλας από της μπάλας από την πάσα του Λιβάι Γκαρσία και σούπερ εκτέλεση.

Η 11άδα της Ένωσης απέναντι στους Αιτωλοακαρνάνες ενδέχεται να έχει περαιτέρω αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ. Εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο, στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Όγκνιεν Βράνιες θα παίξει ο Στράτος Σβάρνας.

Η τρίτη αλλαγή αφορά τον Ντάρκο Γέβτιτς! Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έδειξε, ότι ήταν εντελώς εκτός κλίματος στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχασε μάλιστα μία καταλυτική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σε τετ α τετ, η οποία αν έμπαινε γκολ, ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά για την ομάδα του Δικέφαλου αετού στην Τούμπα.

Ο 28χρονος ούτε δύο αγωνιστικές πιο πριν, εναντίον της Λαμίας, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, κάτι που σημαίνει, ότι περίοδος προσαρμογής για εκείνον, ίσως να είναι λίγο μεγαλύτερη. Έτσι τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είχε τεθεί εκτός από την αποστολή για τη μάχη των Δικεφάλων, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Κατά τα άλλα στις άλλες θέσεις δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία θα πλαισιώσουν τον Μάνταλο δεξιά και αριστερά, στα φτερά της επίθεσης, με τον Αραούχο να παίζει στην κορυφή του σχήματος. Στη μεσαία γραμμή Σιμάνσκι-Λε Ταλέκ θα παίξουν στο κέντρο, αν και η επιστροφή του Σιμόες με τον ΠΑΟΚ και η... ηγετική παρατήρηση υπό τη μορφή ερώτησης στον Λουτσέσκου για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ σε συνάρτηση με το οφσάιντ που... χώρισε στα δύο τη χώρα πριν δύο χρόνια ίσως να του δώσει πολλά μπόνους παρουσίας στη βασική 11άδα.

Δεξί μπακ παραμένει ο Μισελέν που επίσης πήρε χαμηλό βαθμό στην Τούμπα και την εστία θα υπερασπιστεί ο Στάνκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν... τιμωρεί ο Μιλόγεβιτς για τον ΠΑΟΚ - Απόφαση για Μάνταλο - Έκπληξη με τον Χατζισαφί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags