Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μπενζεμά για Ρεάλ και Μπαμπέ! Έχουν μάθεις τις δηλώσεις στην Παρί; "Θέμα χρόνου να..."!
| 2021-10-02 11:38:00

Αποκάλυψη Μπενζεμά για Ρεάλ και Μπαμπέ! Έχουν μάθεις τις δηλώσεις στην Παρί; "Θέμα χρόνου να..."!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπενζεμά για Ρεάλ και Μπαμπέ! Έχουν μάθεις τις δηλώσεις στην Παρί; "Θέμα χρόνου να..."!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην L' Equipe. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται στην τωρινή κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μιλώντας για το μέλλον θεωρεί ότι είναι «θέμα χρόνου να έρθει στην Ρεάλ ο Μπαμπέ, το είπε και ο ίδιος. Κάποτε θα παίξει εδώ, δεν ξέρω πότε, είναι θέμα χρόνου.»

Όσον αφορά τον άλλο συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Εντουαρντό Καμαβινγκά, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στους «μερένγκες», σχολίασε: «Δεν τον γνώριζα ιδιαίτερα. Είναι μόλις 18 ετών. Μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο έχοντας δίπλα του παίκτες της αξίας του Κασεμίρο, του Κρόος και του Μόντριτς.»

Μπορεί στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να μην ήρθαν τα μεγάλα «στέρια» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο, ο Μπενζεμά δεν έχει καμία απολύτως αμφιβολία για τις δυνατότητες της Ρεάλ: 

«Παραμένει ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο. Αλλαγές ή, όχι, είναι μία νέα σεζόν, νέα πράγματα στο ποδόσφαιρο, μια νέα γενιά, νέοι παίκτες ... Πρέπει να επενδύσουμε σε νέους ανθρώπους, ώστε μια μέρα να γίνουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, τους μιλάω πολύ. Θέλω να τους βοηθήσω να βελτιωθούν. Όταν βελτιώνεις τους άλλους, βελτιώνεις την ομάδα και έχεις μεγάλη ικανοποίηση», παραδέχθηκε ο στράικερ των «μερένγκες» στην έγκυρη γαλλική εφημερίδα.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος αναγνωρίζει ότι το να είναι αρχηγός δεν «του ασκεί ιδιαίτερη πίεση», εξηγεί πώς είναι το στιλ παιχνιδιού του και πώς απολαμβάνει το ποδόσφαιρο: «Αν έχω 40% πιθανότητες να σκοράρω και ο άλλος έχει 60%, θα παίξω για αυτόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης 12 συνεχόμενα χρόνια, έχει κερδίσει πολλούς τίτλους εντός κι εκτός των συνόρων και σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν αισθάνεται σαν ένας «θρύλος του συλλόγου όπως ο Ζιντάν;», απάντησε: 

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου και να μιλήσω για το επίπεδό του. Έχω πολύ σεβασμό γι΄ αυτόν και τον Ρονάλντο. Μπορώ να μάθω μόνο από αυτό που έκαναν. Με τον Ζιζού καταλαβαίνω τον εαυτό μου πολύ καλά. Συνεχίζουμε να μιλάμε πολύ και μπορεί μόνο να με βοηθήσει. Αλλά ποτέ δεν θα πω ότι είμαι ο ένας ή, ισοδύναμός του. Είναι αδιανόητο!»

Τα χρόνια περνούν και ο ίδιος γνωρίζει ότι τώρα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα και να φροντίζει τον εαυτό του περισσότερο: «Μόλις τελειώσει ένα ματς, για παράδειγμα, μπαίνω σε κρύο νερό για πέντε λεπτά. Την επόμενη μέρα, ξεκουράζομαι λίγο και μετά κάνω τζόκινγκ, προπόνηση με βάρη και ασκήσεις.»

Είναι ένας από τους υποψήφιους για την «Χρυσή Μπάλα», ωστόσο, όπως παραδέχεται αυτό δεν είναι εμμονή: «Πρέπει να το σκεφτούμε όταν είμαστε φιλόδοξοι. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια εμμονή που να σε αναγκάζει να πεις ότι πρέπει μόνο να λάμψεις ατομικά και να βάζεις γκολ για τον εαυτό σου. Αν πρέπει να το κερδίσεις, είναι γι΄ αυτό που είσαι, γι΄ αυτό που δείχνει στο γήπεδο, γι΄ αυτό που κάνεις γενικά.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags