Facebook Pixel Άρης - Απόλλων Σμύρνης: 0-0
| 2021-10-02 22:28:00

"Κόλλησε" στο μηδέν ο Άρης! Λευκή ισοπαλία με Απόλλωνα

Sportdog Team
"Κόλλησε" στο μηδέν ο Άρης! Λευκή ισοπαλία με Απόλλωνα

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Άρης - Απόλλων Σμύρνης: Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικό! Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την κατοχή, έφτανε μέχρι την περιοχή του Άρη, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Μάλιστα οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 4' με τον Κότσαρη να κάνει φανταστική απόκρουση απέναντι στον Καμαρά.

Η απάντηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας ήρθε 20 λεπτά αργότερα! Ύστερα από φοβερή προσπάθεια του Φαν Λα Πάρα (ήταν από τους καλύτερους των φιλοξενούμενων) που βρήκε τον Παμλίδη, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Κουέστα έδιωξε με υπερένταση. Στο 34' το χλιαρό πλασέ του Γκαρσία ήταν εύκολη λεία για τον Κότσαρη που ήταν και η τελευταία υποψία φάσης στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε αισθητά! Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και δυσκολεύονταν πάρα πολύ να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν. Παρότι η ώρα περνούσε, ο Άρης δεν άλλαξε στυλ παιχνιδιού, συνέχισε να προσπαθεί να βγάλει οργανωμένες επιθέσεις, χωρίς γεμίσματα.

Η επόμενη ευκαιρία που σημειώθηκε ήταν στο 75'. Ο Σάσα έκανε τρομερή ντρίμπλα, βρήκε πεδίο βολής, αλλά η προσπάθειά του κόντραρε στον Άλβες και έφυγε κόρνερ. Ο Άρης πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Απόλλων αποδείχτηκε πολύ σκληρός και δεν άφησε περιθώριο. Στις καθυστερήσεις ο Μάνος παραλίγο να σώσει την παρτίδα, αλλά το σουτ στην κίνηση που έπιασε έφυγε για λίγο άουτ. Αυτή δεν ήταν όμως η τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο Απόλλων βγήκε στην κόντρα. Ο Μαρτίνες στην αντεπίθεση, έσπασε στον Παπαγεωργίου, ο οποίος άργησε να εκτελέσει και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τον Απόλλωνα, να κλέψει το διπλό μέσα στο Βικελίδης.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Κότσαρης κατέβασε ρολλά και κράτησε την ομάδα του.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Στο 29' ο Σούντγκρεν βρέθηκε στο έδαφος, μετά από κόντρα με τον Ντάουντα. Ο Νιγηριανός τον βρήκε καθαρά. Στο 32' ο Φατιόν πήρε κάρτα επειδή πήγε δυνατά πάνω στον Καμαρά. Είχε προηγηθεί χέρι στο κοντρόλ του φορ του Άρη που δεν το είδε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος. Στο 55', ο Χαΐροβιτς κλώτσησε τον Μπαξεβανίδη ενώ η μπάλα είχε περάσει πλάγιο. Ούτε κάρτα δεν δόθηκε.

Η ΦΑΣΗ: Η χαμένη ευκαιρία του Μάνου στο 93'

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Άρης "κόλλησε" στο μηδέν. Έχει 2 βαθμούς όσους και Απόλλων Σμύρνης. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος νιώθει αφόρητη πίεση στον πάγκο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags