Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έτσι θα παίξουν στο Φάληρο - Δείτε πιθανές ενδεκάδες!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 08:53:00

Με πολλές απουσίες Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έτσι θα παίξουν στο Φάληρο - Δείτε πιθανές ενδεκάδες!

Sportdog Team
Με πολλές απουσίες Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έτσι θα παίξουν στο Φάληρο - Δείτε πιθανές ενδεκάδες!

Οι δύο "αιώνιοι" έρχονται αντιμέτωποι νωρίς μέσα στη σεζόν, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν ήδη στο μυαλό τους, το πώς θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αρχικά, για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εμβιλά, Ονιεκούρου, αλλά την ίδια ώρα πήρε στην αποστολή τον Γκάρι Ροντρίγκες. 

Η πιο πιθανή ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων για το ντέρμπι είναι η εξής: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Καρμπόβνικ – Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά – Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες απουσίες, καθώς εκτός αγώνα είναι οι Διούδης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Βέλεθ και Σένκεφελντ.

Αυτό σημαίνει ότι η πιο πιθανή ενδεκάδα των Πράσινων για το αποψινό (3/10, 20:30) ντέρμπι θα αποτελείται από τους Μπρινιόλι – Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρα, Χουάνκαρ – Αλεξανδρόπουλο, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (ή Λούντκβιστ) – Χατζηγιοβάνη, Καρλίτος και Βιτάλ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags