Facebook Pixel Βόλος: "Ας μας εξηγήσουν πως ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 11:00:00

Καυστική ανακοίνωση Βόλου για τη διαιτησία: "Ας μας εξηγήσουν πως ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ"

Sportdog Team
Καυστική ανακοίνωση Βόλου για τη διαιτησία: "Ας μας εξηγήσουν πως ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ"

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε θέση για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα για το γκολ του Γκρίλο που ακυρώθηκε μετά την εξέταση του VAR.

Βόλος: Οι Βολιώτες μπορεί να πήραν τη νίκη με 2-1 στο "Πανθεσσαλικό", όμως έχουν παράπονα από τους διαιτητές του ματς με τον Αστέρα, και συγκεκριμένα για τη φάση του γκολ του Γκρίλο, που ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR από τον Ευαγγέλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

"Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι, θα δεχθούμε ότι ο Τάσος Παπαπέτρου και ο βοηθός του Παπαδόπουλος υπέπεσαν σε ανθρώπινο λάθος στη φάση του 60ου λεπτού όταν και ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας. Αν και μεταξύ μας έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Αναρωτιόμαστε όμως ειλικρινά. Ο κ. Ευαγγέλου και όσοι βρίσκονταν μέσα στο VAR τι ακριβώς είδαν και συμφώνησαν με τη λανθασμένη υπόδειξη; Θα μπορέσουν άραγε να δώσουν μία πειστική εξήγηση για ποιο λόγο ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ; Για να καταλάβουμε και εμείς τη χρησιμότητα του VAR και για ποιο λόγο χρυσοπληρώνουμε τη λειτουργία του.

Εκτός κι αν δεν ευθύνεται το VAR αλλά η ανικανότητά του Ευαγγέλου και του βοηθού του, οπότε σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να πάνε μία ώρα αρχύτερα σπίτι τους.

Τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις εκθέτουν την Ελληνική διαιτησία και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές.

Αν πραγματικά θέλετε να στηρίξετε την Ελληνική διαιτησία, θα πρέπει εσείς οι ίδιοι οι διαιτητές να σταθείτε στο ύψος σας.

Αυτά προς το παρόν, με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags