Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν μπορεί να πιάσει τοπ απόδοση ο ΠΑΟΚ - Σκασμένη ομάδα - Πού θα κάνει αλλαγές με ΟΦΗ"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 13:46:00

"Δεν μπορεί να πιάσει τοπ απόδοση ο ΠΑΟΚ - Σκασμένη ομάδα - Πού θα κάνει αλλαγές με ΟΦΗ"!

Sportdog Team
"Δεν μπορεί να πιάσει τοπ απόδοση ο ΠΑΟΚ - Σκασμένη ομάδα - Πού θα κάνει αλλαγές με ΟΦΗ"!

Ρεπόρτερ του Δικεφάλου ανέλυσε το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και εξήγησε γιατί οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να πιάσουν τοπ απόδοση αυτό το διάστημα.

ΠΑΟΚ: Το δικό του σχόλιο για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άλλο ένα εκτός έδρας ματς, όπου τα έχει καταφέρει καλύτερα εκτός έδρας. Εκτός έχει κάνει το διπλό στη Ριέκα, στην Τρίπολη, στο Αγρίνιο, στο Γιβραλτάρ. Έχει πάρει αποτελέσματα. Σαν να τον βολεύει ο αντίπαλος να είναι λίγο πιο ανοικτός. Όμως αυτό δεν πιστεύω ότι κάνει τη διαφορά. Είναι ο ΠΑΟΚ έτσι που δεν μπορεί να πιάσει τοπ απόδοση. Είναι μία ομάδα σκασμένη, με λύσεις λόγω διάφορων προβλημάτων, και στερείται την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όλα αυτά βάραιναν και ο ΠΑΟΚ δίνει μάχες σε όλα τα γήπεδα. Δεν μπορεί να πατήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Θα δούμε ξανά την μαχητικότητα των παικτών, που είναι δεδομένο με Λουτσέσκου. Δεν ισχύει το ίδιο για Μιτρίτσα, που περιμένει να κάνει τη διαφορά στο επόμενο διάστημα. Οι αλλαγές θα γίνουν στα πλάγια μπακ. Θα δούμε Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο που επέστρεψε, και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλα στόπερ δεν έχει, μόνο με Μιχάι και Μιχαηλίδη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να τελειώσει το ματς και να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες (Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον και Ελ Καντουρί - εκτός από τον Ολιβέιρα), να ανέβει ο Βιεϊρίνια και από το επόμενο ματς να παρουσιάσει καλύτερο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags