Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Δημοσίευμα-"ρουκέτα" από Τουρκία: "Ο χούλιγκαν επιτέθηκε σε Μπακασέτα λόγω Μαρινάκη"!
| 2021-10-03 14:02:00

Δημοσίευμα-"ρουκέτα" από Τουρκία: "Ο χούλιγκαν επιτέθηκε σε Μπακασέτα λόγω Μαρινάκη"!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-"ρουκέτα" από Τουρκία: "Ο χούλιγκαν επιτέθηκε σε Μπακασέτα λόγω Μαρινάκη"!

Σχετικό με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, θεωρούν ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ, το περιστατικό με την επίθεση οπαδού προς τον Τάσο Μπακασέτα.

Τάσος Μπακασέτας: Ο άσος της Τράμπζονσπορ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Καϊσέρισπορ, αλλά αποθεώνεται κυρίως για την ψύχραιμη αντίδρασή του, όταν οπαδός της Καϊσέρι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον του, βρίζοντάς τον.

Από χθες το βράδυ, λοιπόν, έχει ανοίξει συζήτηση στην γειτονική χώρα για τους λόγους που έγινε αυτό το επεισόδιο, με την εφημερίδα "Fotospor" να αναφέρει ότι η επίθεση του "ανεγκέφαλου" χούλιγκαν έγινε εξαιτίας του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Φενέρ προκάλεσαν αντιδράσεις στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να τις συνδέουν με την επίθεση προς τον Τάσο Μπακασέτα.

«Επίθεση στον Μπακασέτα εξαιτίας του Μαρινάκη», είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος του δημοσιεύματος της εφημερίδας, ενώ στο ρεπορτάζ της επισημαίνεται πως «ορισμένοι λογαριασμοί στα social media αναφέρουν πως ο χούλιγκαν της Καϊσερίσπορ επιτέθηκε στον Μπακασέτα λόγω των δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι δεν υπήρχε επαρκής ασφάλεια όχι μόνο στο εν λόγω γήπεδο, αλλά στα περισσότερα γήπεδα της Τουρκίας. Μία κατάσταση που θα μπορούσε να βλάψει ακόμη και τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags