Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ της... ώρας από Νικολακόπουλο - Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός - "Τα ακούω βερεσέ ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 14:55:00

Ρεπορτάζ της... ώρας από Νικολακόπουλο - Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός - "Τα ακούω βερεσέ ότι..."

Sportdog Team
Ρεπορτάζ της... ώρας από Νικολακόπουλο - Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός - "Τα ακούω βερεσέ ότι..."

Ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην πιθανή ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι "τα... ακούει βερεσέ" ότι οι Πράσινοι κατεβαίνουν με αρκετές απουσίες στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: Με τουλάχιστον δύο αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα στην Τουρκία, μαζί με εκείνη του Λαλά αντί του Μπα, θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι γκεστ σταρ σε ένα ντέρμπι “αιωνίων”. Θα τιμηθεί πριν από το παιχνίδι, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σπανούλης. Υπάρχουν κάποια διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι. Αναμένεται πάνω από 20.000 κόσμος στο Καραϊσκάκη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως περιμένουμε κάποιες αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς. Νομίζω ότι ο Ελ Αραμπί, ο Βρουσάι, ο Κούντε είναι τρεις παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην ενδεκάδα και να παίξουν τουλάχιστον δύο από αυτούς.

Και περιμένουμε τον Λαλά αντί του Μπα. Δεν είναι το πιο πιθανό και δεν αποκλείεται να παίξει ο Ελ Αραμπί πιο πλάγια, όπως είχε συμβεί πέρσι με τον Χασάν, και να παίξει στην κορυφή τώρα ο Τικίνιο», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του Εμβιλά, τόνισε: «Θα πρέπει να λυθεί δραστικά το θέμα με τις ενοχλήσεις του Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται συχνά από το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρέπει να γίνει απολύτως καλά για να παίξει ξανά».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει εναλλακτική τακτική στο παιχνίδι του, αφού βλέπουμε ότι σκοράρει νωρίς στο ματς και καταφέρνει να παίρνει τις νίκες. Αυτό συμβαίνει σε τέσσερα ματς σε 12 μέρες. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πάλι…».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού, είπε: «Τα ακούω βερεσέ. Ξέρουμε στα ντέρμπι πως δεν παίζουν ρόλο αυτά τα πράγματα, όπως το είδαμε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-0) με επτά απόντες για τον ΠΑΟΚ. Αλλά και πέρσι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (1-0 με Φορτούνη σέντερ φορ), με απόντες τους Ελ Αραμπί και Χασάν, ενώ υπήρχαν πολλές ακόμα ελλείψεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags