Facebook Pixel Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Τραβάνε τα μαλλιά τους στον Άρη με Καμαρά - Απίστευτος ο χρόνος που θέλει για να κάνει τελική φάση
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 21:52:00

Τραβάνε τα μαλλιά τους στον Άρη με Καμαρά - Απίστευτος ο χρόνος που θέλει για να κάνει τελική φάση

Sportdog Team
Τραβάνε τα μαλλιά τους στον Άρη με Καμαρά - Απίστευτος ο χρόνος που θέλει για να κάνει τελική φάση

Μπορεί ο Μαυριτανός επιθετικός να ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να γίνει το... βαρύ πυροβολικό των Κίτρινων την φετινή σεζόν, όμως μέχρι τώρα μόνο κάτι τέτοιο δεν γίνεται προβληματίζοντας τους πάντες στον σύλλογο.

Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ο Μαυριτανός επιθετικός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία το βράδυ του Σαββάτου (2/10) με τον Απόλλωνα και όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος αν εκείνος είχε σκοράρει θα υπήρχε διαφορετικό παιχνίδι.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και παρά το γεγονός της δουλειάς που κάνει περιφερειακά στην επίθεση, ο ίδιος στα 455 λεπτά που έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια έχει μόλις τέσσερις τελικές, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται 114 λεπτά για μια προσπάθεια.

Από τις τέσσερις προσπάθειες που έχει κάνει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά η μια, μάλιστα έχει γίνει σε κενή εστία, στο 1-0 που κέρδισε ο Άρης τον Παναθηναϊκό στο "Κλ. Βικελίδης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags