Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ από Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό - Τεράστια έκπληξη στην 11αδα για το ντέρμπι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 19:28:00

Κίνηση-ματ από Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό - Τεράστια έκπληξη στην 11αδα για το ντέρμπι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό - Τεράστια έκπληξη στην 11αδα για το ντέρμπι (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με πάρα πολλές απουσίες στο Φάληρο, αλλά και ένα νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρίχνει στην ενδεκάδα του Σεμπαστιάν Παλάσιος και τον Καρλίτος στην κορυφή,ενώ παρατάσσει το τριφύλλι με το καθιερωμένο 4-2-3-1.

Για πρώτη φορά βασικός ξεκινάει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος (το ίδιο ισχύει και για τον Μπρινιόλι), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον ρίχνει στην ενδεκάδα στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σέρβος προπονητής κατεβάζει το τριφύλλι με το καθιερωμένο από την αρχή της προετοιμασίας 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σάρλια και Σάντσες.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος ενώ στην τριάδα πίσω από τον Καρλίτος θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Παλάσιος.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ στα άκρα ενώ ο Παλάσιος θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρλίτος.

Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags