Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Μαρτίνς - "Επίθεση" στον διαιτητή του ντέρμπι και παράπονα για τις καθυστερήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 23:01:00

Έξαλλος ο Μαρτίνς - "Επίθεση" στον διαιτητή του ντέρμπι και παράπονα για τις καθυστερήσεις!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μαρτίνς - "Επίθεση" στον διαιτητή του ντέρμπι και παράπονα για τις καθυστερήσεις!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τα έβαλε με τον ρέφερι Βίντσιτς, μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη διαιτησία του Βίντσιτς στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ισόπαλο 0-0 στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα σφυρίγματα του ρέφερι, αλλά ούτε και από τον χρόνο την καθυστερήσεων, που δόθηκαν εξαιτίας των δύο μεγάλων διακοπών στη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Η ομάδα που έδειξε θέληση και είχε την καλύτερη εικόνα ήταν ο Ολυμπιακός. Γενικότερα το παιχνίδι ήταν μια πολύ κακή επίδοση του διαιτητή και είναι πολύ κακό να συμβαίνει σε ένα ντέρμπι ειδικά με τις καθυστερήσεις έκανε λάθος. 

Ο διαιτητής έδειξε λες και είχε κανονίσει την στρατηγική για να ευνοήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έδωσε κάρτες και άφησε τα δυνατά μαρκαρίσματα. Υπήρχαν συνεχείς διακοπές, δεν μπορούσαμε να παίξουμε και δεν έδωσε αρκετές καθυστερήσεις σε βάση με τις διακοπες που υπήρχαν.

Πάντα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός με τα όσα λέω, όμως δεν μπορώ να αντέξω τέτοιες διαιτησίες που κάνουν κακό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δεν μας βοήθησε και δείξαμε πως θέλαμε να κερδίσουμε».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags