Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με ΠΑΟ - Αυτούς... τελείωσε μετά το ντέρμπι - Κορυφαίος ο "τελειωμένος"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 23:40:00

Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με ΠΑΟ - Αυτούς... τελείωσε μετά το ντέρμπι - Κορυφαίος ο "ξεχασμένος"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με ΠΑΟ - Αυτούς... τελείωσε μετά το ντέρμπι - Κορυφαίος ο "ξεχασμένος"!

Γιατί μπερδεύτηκε ο Πορτογάλος και το μήνυμα σε συγκεκριμένους παίκτες. Πώς... κόλλησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, τα λάθη παικτών και προπονητή και γιατί δεν "πιστεύει" στην ομάδα του ο Πέδρο. Ποιοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν και τι συμβαίνει με Αραμπί - Τικίνιο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ως τεράστια αποτυχία λογίζεται για τον Ολυμπιακό το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι που οι Πράσινοι κατέβηκαν με σημαντικές απουσίες. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν κουρασμένοι, χωρίς φαντασία, χωρίς δημιουργία και το κυριότερο κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς… μπερδεύτηκε στην προετοιμασία του αγώνα, δεν μπορούσε προφανώς να αποφασίσει αν θα βάλει τον φορμαρισμένο Τικίνιο ή τον αξιόπιστο αλλά σχετικά ανέτοιμο για 90λεπτο Ελ Αραμπί και τελικά τους έβαλε και τους δύο και το… πλήρωσε. Γιατί όσο καλοί επιθετικοί κι αν είναι, φάνηκε τουλάχιστον στο αποψινό ντέρμπι, πως δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια ενδεκάδα. Οι δύο φορ συνεργάστηκαν ελάχιστες φορές, ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτες στη μεσαία γραμμή και στα άκρα για να κουβαλήσουν την μπάλα και ο Μαροκινός παίζοντας μακριά από την περιοχή, ήταν εύκολος στόχος για τους Πράσινους.


Αυτό ήταν το πρώτο και το μεγαλύτερο λάθος του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος μάλιστα άργησε και πάρα πολύ να το διορθώσει. Έχασε ένα ημίχρονο με το 4-4 -2 και στη συνέχεια καθυστέρησε πάρα πολύ με τις αλλαγές, με συνέπεια όταν έβαλε φρέσκους παίκτες, ο Παναθηναϊκός να έχει κλειστεί πίσω και να έχει αφήσει ελάχιστα μέτρα. Οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή και ουσιαστικά απείλησαν ελάχιστα.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς αυτό που φάνηκε και σήμερα (όπως και στο ματς της Λαμίας) είναι πως ο Μαρτίνς δεν… πιστεύει αυτή τη στιγμή, στους παίκτες που έχει στον πάγκο και για αυτό δεν προχωράει σε ροτέιστον μετά τα ευρωπαϊκά ματς. Είναι φανερό πως παρότι πολλοί πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός έχει δύο ισάξιες 11αδες, ο Πορτογάλος διαφωνεί μαζί τους κάθεται και οριζόντια. Και με αυτό που έκανε στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν τα ευρωπαϊκά, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους, ακόμα και στους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προφανώς και ήταν κουρασμένος, οι δύο Καμαρά έμοιαζαν να έχουν… σκάσει αν και ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του Λαλά. Προφανώς πιο φρέσκος από τους συμπαίκτες του στάθηκε καλά και ίσως αν συνεχίσει έτσι, να κερδίσει ξανά τη θέση του βασικού από τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Οι Πειραιώτες πέταξαν λοιπόν άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα, ξανά εντός έδρας, με μετριότατη εμφάνιση. Αυτό που… πονάει όμως είναι πως δεν νίκησε τον αιώνιο αντίπαλο, παρά τις απουσίες του και ότι δεν έπαιξε μπάλα. Με τον Ατρόμητο είχε κάνει 10 ευκαιρίες, όμως κόντρα στους Πράσινους δεν έφτιαξε ούτε μία σοβαρή!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζουν... καπνούς οι Ολυμπιακοί: "Αναστήσατε τους πεθαμένους!" - Φωνές για Μαρτίνς-Μασούρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags