Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Μεταγραφή" Λουτσέσκου - Βρήκε τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - "Λαχείο" και με Έλληνα άσο στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 14:44:00

"Μεταγραφή" Λουτσέσκου - Βρήκε τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - "Λαχείο" και με Έλληνα άσο στην Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μεταγραφή" Λουτσέσκου - Βρήκε τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - "Λαχείο" και με Έλληνα άσο στην Τούμπα

Ο Ραζβάν έφερε την ομάδα στην κορυφή και άλλαξε σιγά-σιγά το ρόστερ. Ποιος είναι ο παίκτης που άλλαξε τελείως εικόνα λόγω του Ρουμάνου προπονητή και η χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια. Η... απάντηση στο Λιμάνι και η νέα 11αδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: ΠΑΟΚ: Η ήττα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε μέσα στην Τούμπα και μετά από γκέλα του Ζίβκοβιτς, ήταν το κλειδί για τον Δικέφαλο, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επέτρεψε να χαθεί η μπάλα σε εκείνο το χρονικό σημείο για την ομάδα του.

Τώρα, που έκλεισε ένας σημαντικός αριθμός αγώνων και έχουμε διακοπή, η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα, είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην Ευρώπη, και περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν παίκτες με ποιότητα στην 11άδα, για να της δώσουν άλλον αέρα και μορφή - Βαρέλα, Καντουρί και, σταδιακά, ο Ίνγκασον.

Σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα και πάλι ο Ρουμάνος προπονητής, που δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στο σύνολο και με βάση το σύνολο προχώρησε και δικαιώθηκε. Γιατί έχει καταφέρει να πάρει πράγματα ακόμα και από τον Εσίτι, ενώ το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Αουγκούστο!



Με το να του δώσει έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό - Δηλαδή ένας αμυντικός χαφ που παίζει ως δεκάρι, βοηθάει ώστε να έχει πίεση από ψηλά η ομάδα και με τα δυνατά σουτ του μπορεί να δώσει και γκολ. Ακριβώς όπως συνέβη εναντίον του ΟΦΗ. 

Κι εδω αρκεί να θυμίσουμε ότι ο Αουγκούστο δεν ήταν καλά στον Δικέφαλο, παρόλα αυτά ο ο Λουτσέσκου κατάφερε όχι μόνο να τον εντάξει στο ροτέισον, αλλά να τον κάνει απαραίτητο γρανάζι σε μια ομάδα που στη θέση που παίζει τώρα ο Βραζιλιάνος έχει θέμα.

Τέλος, να μην ξεχάσουμε να βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός ότι, σταδιακά, βρίσκει θέση και ο Κωνσταντέλιας, ένα νεαρό παιδί με προοπτικές, που κερδίζει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη. Κι όλα αυτά, με την υπογραφή του Λουτσέσκου, σε μια σεζόν με χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ...


***  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ΣΟΚ στο Λιμάνι ενόψει ΠΑΟΚ - Έβγαλε... οφσάιντ τον Μασούρα ο Μαρτίνς - Επιστροφή στην 11αδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags