Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Δικαιώθηκα με Παναθηναϊκό - Αυτός θα λέει στον Γιοβάνοβιτς ποιον να βάζει - Κρίμα για τον Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 17:08:00

"Δικαιώθηκα με Παναθηναϊκό - Αυτός θα λέει στον Γιοβάνοβιτς ποιον να βάζει - Κρίμα για τον Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Δικαιώθηκα με Παναθηναϊκό - Αυτός θα λέει στον Γιοβάνοβιτς ποιον να βάζει - Κρίμα για τον Μαρτίνς"

Γιατί εντυπωσίασε ο Μπρινιόλι και ο παίκτης έκπληξη για το Τριφύλλι στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχολιάζει στο Sportdog.gr το μεγάλο ντέρμπι, τα... χώνει στον προπονητή του Ολυμπιακού και στέκεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεχώρισαν για τους Πράσινους.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μπρινιόλι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πράσινων, που γνωρίζει άριστα τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στους παίκτες που ξεχώρισε αλλά και στη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς για τη διαιτησία.

"Καλύτερος ο Παναθηναϊκός όταν... - Για αυτό ξεχωρίζει ο Μπρινιόλι - Αυτός θα λέει στον Γιοβάνοβιτς ποιον να βάζει"

"Ήμουν όλη την εβδομάδα αισιόδοξος παρόλες τις απουσίες του Παναθηναϊκού, πίστευα ότι δύσκολα θα χάσει. Πίστευα την ισοπαλία, πίστευα ότι αν πετύχει πρώτος γκολ θα πάρει και τη νίκη. Κατά κάποιον τρόπο δικαιώθηκα. Έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο παρόλο ότι στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε. Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ξέχωρα από την τεχνική χρειάζεται πάθος και προσπάθεια μεγαλύτερη από ο,τι μπορούν να κάνουν. Είχε απουσίες η ομάδα. ο οποίες όταν επιστρέψουν και είναι καλά τότε ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα είναι καλύτερος", ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του στο sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Είστε από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσετε για αυτό το θέμα - Ποια είναι η άποψή σας για την πρώτη εμφάνιση του Μπρινιόλι;

Παναθηναϊκός είχε μεγάλο κέρδος τον Μπρινιόλι, θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για το ποιος θα παίξει στην ομάδα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η ψυχραιμία που έδειξε από το πρώτο λεπτό. Δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι τα αντανακλαστικά του και η ελαστικότητά του ως τερματοφύλακας. Από το πρώτο παιχνίδι βλέπεις και κρίνεις αν ένας τερματοφύλακας έχει στα προσόντα να σταθεί σε μεγάλη ομάδα, κι αυτός έδειξε ότι τα έχει. Κατευθύνει την άμυνα και καθυστερεί ή επιταχύνει την εξέλιξη του αγώνα, ξέρει πότε να την δώσει γρήγορα ή όχι την μπάλα".

Μπρινιόλι ή Διούδης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Είναι δύσκολο για τον προπονητή να αποφασίσει για το ποιος θα πρέπει να παίξει βασικός. Είναι και οι δύο πολύ καλοί, αυτός που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση θα πρέπει να παίζει. Ο προπονητής τερματοφυλάκων θα πρέπει να ενημερώνει τον Γιοβάνοβιτς ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση για να παίζει".

"Αλεξανδρόπουλος και Βιτάλ - Για αυτό δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός - Δικαιολογίες Μαρτίνς"

Ξεχωρίσατε άλλον παίκτη στο Φάληρο;

"Είχε ένα πλάνο που έχει πολύ καιρό να παρουσιάσει στο γήπεδο. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες έχουμε μεγάλο κενό, αλλά είδαμε τον Αλεξανδρόπουλο πολύ καλά, ο Βιτάλ μπορεί να προσφέρει πολλά (αν και με τον Ολυμπιακό δεν είχε την απόδοση που έχουμε συνηθίσει). Οι μεταγραφές ήρθαν για να παίξουν και να ανεβάσουν το επίπεδο. Για αυτό και πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, γιατί φέτος φαίνεται ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τον Παναθηναϊκό ένα σκαλί".

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι;

"Δεν έδειξε τα στοιχεία της Κωνσταντινούπολης. Αν ήταν κουρασμένοι ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να είσαι κουρασμένος όταν παίζεις την Πέμπτη και  είναι παίκτες αυτού του επιπέδου. Βρέθηκαν σε κακή μέρα τα ατού του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι δεν τον προβλημάτισε και ο Παναθηναϊκός. Δεν τον περίμεναν έτσι τον Παναθηναϊκό, ειδικά με τις απουσίες που προέκυψαν".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τη δήλωση του Μαρτίνς για τη διαιτησία.

"Είναι άτοπο, δεν έχει καμία μα καμία συμμετοχή στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού η διαιτησία. Είναι κρίμα με τόσο καλό προπονητή, με όλα αυτά που παρουσιάζει τόσα χρόνια με τη δουλειά του και τις δηλωσεις του, να βρίσκει τώρα δικαιολογία για το κακό αποτέλεσμα. Τα αρνητικά αποτελέσματα υπάρχουν, ας μην υπάρχουν αρνητικές δηλώσεις χωρίς λόγο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και λίγα είπε για τον διαιτητή ο Μαρτίνς, τυχερός στην... κλήρωση ο ΠΑΟ - Τι περιμένει ο Καμαρά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags