Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψήνομαι με αυτό που είδα - Ξύπνησε από λήθαργο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 17:22:00

Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψήνομαι με αυτό που είδα - Ξύπνησε από λήθαργο..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Ψήνομαι με αυτό που είδα - Ξύπνησε από λήθαργο..."

Για ποιο λόγο θεωρεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, τι του έκανε εντύπωση στη νίκη επί της ΑΕΚ και τι μπορεί να πετύχει φέτος η ομάδα.

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Βασιλάκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Η διάρκεια είναι που θα κερδίσει τίτλους. Με αυτό που είδα με την ΑΕΚ, ψήνομαι. Πήρε δυο ματς εύκολα αλλά θα έρθουν και παιχνίδια που θα δυσκολευτεί. Η ομάδα έδειξε με την ΑΕΚ ότι έχει διαφορετική νότα και μπορεί να παίξει, Το θέμα είναι να το κάνει και στα άλλα παιχνίδια. 

Ξύπνησε από το λήθαργο, έτσι έδειξε. Δεν μπορώ να πω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι αλλά η ομάδα έδειξε κάτι διαφορετικό. Δείχνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τα μικρα παιχνίδια. Γίνεται μια ομάδα μεστή αλλά πρέπει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Έγιναν αλλαγές και πρέπει να το βάλουμε και αυτό στην εξίσωση».

Για το τι του άρεσε με την ΑΕΚ: «Με την ΑΕΚ μου άρεσε πολύ ότι οι παίκτες στην επίθεση έφευγαν πέντε μαζί στην κόντρα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο αντίπαλος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags