Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έκαναν ζημιά στον Ολυμπιακό - Μόνο με έναν εξτρέμ ο Μαρτίνς - Άλλαξε την εικόνα του ματς ο Λαλά"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 17:46:00

"Έκαναν ζημιά στον Ολυμπιακό - Μόνο με έναν εξτρέμ ο Μαρτίνς - Άλλαξε την εικόνα του ματς ο Λαλά"

Sportdog Team
"Έκαναν ζημιά στον Ολυμπιακό - Μόνο με έναν εξτρέμ ο Μαρτίνς - Άλλαξε την εικόνα του ματς ο Λαλά"

«Η διακοπή ήταν ό,τι χειρότερο για τον Ολυμπιακό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Overlap για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Αρχικά, ο Γιώργος Νοικοκύρης ανέφερε πως ο Μαρτίνς δεν χρειάζεται να επιμένει στο 4-4-2. Σε αυτή τη διάταξη ο Μασούρας χάνεται, καθώς βοηθά πολύ στην άμυνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Ο μόνος καθαρός εξτρέμ ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά, που δεν είναι καν η φυσική του θέση. Το μόνο θετικό που πρέπει να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι η εμφάνιση του Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ με το που πέρασε στο παιχνίδι άλλαξε η εικόνα του ματς. Ο 30χρονος αμυντικός ήταν καταλυτικός στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ και επιθετικά έδωσε πολύτιμη βοήθεια.

Τέλος, ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για τις διακοπές που έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι. Μάλιστα, τόνισε πως έγιναν σε ώρες που δεν το περίμενε κανένας, δηλαδή  σε κάποιο γκολ. Όπως επίσης επισήμανε ο Γιώργος Νοικοκύρης η δεύτερη διακοπή πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο Ολυμπιακός έβρισκε ρυθμό και έβγαλε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags