Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοβαρές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Ελ Αρμαμπί και Μπα - Το Κόπα Άφρικα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 22:48:00

Σοβαρές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί-Μπα - Το Κόπα Άφρικα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί-Μπα - Το Κόπα Άφρικα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Είναι δεδομένο πως οι Αφρικανοί παίκτες που θα καλεστούν να αγωνιστούν στην διοργάνωση τον Γενάρη θα αλλάξουν τα δεδομένα σε όλες τις ομάδες, όμως οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν τους Ερυθρόλευκους να... πανηγυρίζουν.

Ολυμπιακός: Στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ούτε ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά ούτε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κλήθηκαν στις εθνικές Σενεγάλης και Μαρόκο, κάτι που επαναλήφθηκε και στις κλήσεις του Οκτωβρίου, κάτι που σίγουρα και δεν... στεναχώρησε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο λόγος αρχικά είναι το γεγονός πως θα έχει τους δύο ποδοσφαιριστές στου Ρέντη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα κουραστούν, αλλά παράλληλα θα προετοιμαστούν κανονικά για τις αναμετρήσεις με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει κι άλλος λόγος που ο Πορτογάλος είναι χαρούμενος.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αυξάνονται και οι πιθανότητες οι δύο ποδοσφαιριστές να μην δώσουν το παρών στο Κόπα Άφρικα κάτι που φαίνεται σχεδόν σίγουρο για τον Μπα μιας και είναι πολύ πίσω στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ και μόνο αν υπάρξουν τραυματισμοί θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ.

Όσον αφορά τον Ελ Αραμπί, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, μιας και ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς τον έχει πάντα στο μυαλό του, όμως οι αποκλεισμοί από τους αγώνες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου λόγω των μικροτραυματισμών του ποδοσφαιριστή αυξάνει τις πιθανότητες.

Πάντως αν το Κόπα Άφρικα άρχιζε άμεσα, τότε ο Ολυμπιακός θα έβλεπε τόσο τον Μαροκινό όσο και τον Σενεγαλέζο να παραμένουν κάτοικοι Ρέντη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags