Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε: Τους... διέλυσε ο Ολυμπιακός - "Πόλεμος" Περέιρα - Οζίλ στη Φενέρ - Αποκαλύψεις από τους Τούρκους
| 2021-10-04 23:16:00

Τους... διέλυσε ο Ολυμπιακός - "Πόλεμος" Περέιρα - Οζίλ στη Φενέρ - Αποκαλύψεις από τους Τούρκους

Sportdog Team
Τους... διέλυσε ο Ολυμπιακός - "Πόλεμος" Περέιρα - Οζίλ στη Φενέρ - Αποκαλύψεις από τους Τούρκους

Σοβαρή φαίνεται ότι είναι η κρίση που υπάρχει στα Καναρίνια, ενώ τις τελευταίες ώρες από την γειτονική χώρα αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο της απουσίας του Γερμανού από τον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους για το Europa League.

Φενέρμπαχτσε: Μπορεί τα Καναρίνια να κέρδισαν με 2-1 την Κασίμπασα και να έμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος, όμως οι αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας είναι τεράστιες με τον Μεζούτ Οζίλ να είναι... έξαλλος με τον Βίτορ Περέιρα, θεωρώντας ότι ο Πορτογάλος του κάνει... καψόνια.

Τα πάντα άρχισαν στην αναμέτρηση με την Χατάισπορ, όταν ο Πορτογάλος έβαλε τον ποδοσφαιριστή προς το τέλος του αγώνα, με τον σούπερ σταρ των Τούρκων να είναι φανερά ενοχλημένος, ενώ στην συνέχει προέκυψε το ζήτημα της... ίωσης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ σε αυτόν με την Κασίμπασα ο Οζίλ ήταν διαθέσιμος σηκώθηκε για ζέσταμα για πολλή ώρα με τον παίκτη να εξαγριώνεται και να πετάει με δυσαρέσκεια το φανελάκι.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα των δύο, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της χώρας ο Οζίλ είχε επικαλεστεί ιατρικό πρόβλημα πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό επειδή είχε καταλάβει ότι ο προπονητής του δεν τον προόριζε για την ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags