Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίσκεψη" Μαρινάκη στα αποδυτήρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 10:00:00

"Επίσκεψη" Μαρινάκη στα αποδυτήρια - Μήνυμα για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με παίκτες και Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
"Επίσκεψη" Μαρινάκη στα αποδυτήρια - Μήνυμα για Παναθηναϊκό - Τι συνέβη με παίκτες και Μαρτίνς

Η κίνηση με νόημα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και η επόμενη μέρα. Πότε βρέθηκε στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, τι είπε στην ομάδα και το κλίμα που υπάρχει μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με το Τριφύλλι. Πήραν άραγε όλοι το μήνυμα που έπρεπε;
 

Ολυμπιακός: Επεφύλαξε ένα... σκωτσέζικο ντουζ στους φιλάθλους του, με τις διαδοχικές εμφανίσεις του κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν "περίπατο" πετυχαίνοντας θρίαμβο με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη, όμως τρεις ημέρες αργότερα πραγματοποίησαν μια αναιμική εμφάνιση και παραχώρησαν ισοπαλία χωρίς σκορ κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο εντός έδρας.

Η μέτρια παρουσία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και είχε φροντίσει να το δείξει σε παίκτες και τεχνικό τιμ πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκε στα αποδυτήρια λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ματς και μίλησε στην ομάδα, θέλοντας να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Με δεδομένο ότι η ψυχολογία βρισκόταν ήδη στα ύψη μετά το "πάρτι" στην έδρα της Φενέρ, με κόσμο στο πλευρό του και το Καραϊσκάκη να "κοχλάζει", θα περίμενε κανείς να δει τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Ίσως ήταν θέμα δυνάμεων, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που τα έδωσε όλα στην Κωνσταντινούπολη τρεις μέρες πριν, ίσως νικήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη μάχη των πάγκων, ίσως απλά τα αστέρια του να μην βρέθηκαν σε καλή βραδιά. Το ζητούμενο είναι πως οι Πειραιώτες δεν ανταποκρίθηκαν στην περίσταση και καλούνται να προχωρήσουν, δουλεύοντας πάνω στις αδυναμίες τους.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως η διοίκηση παραμένει δίπλα στην ομάδα, όπως απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Φενέρ, με τις οποίες ύψωσε ασπίδα υπέρ των ποδοσφαιριστών, μόνο τυχαίες δεν είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παιχταρά - Τον πουλάει ο Ολυμπιακός - Ο κόσμος το έχει τούμπανο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags