Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καμπανάκι" στον ΠΑΟΚ - Κίνδυνος να χάσει πρωτοκλασάτο άσο - "Άκυρο" Σαββίδη σε 5 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 16:38:00

"Καμπανάκι" στον ΠΑΟΚ - Κίνδυνος να χάσει πρωτοκλασάτο άσο - "Άκυρο" Σαββίδη σε 5 εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καμπανάκι" στον ΠΑΟΚ - Κίνδυνος να χάσει πρωτοκλασάτο άσο - "Άκυρο" Σαββίδη σε 5 εκατομμύρια!

Ένα από τα κορυφαία ονόματα στην Τούμπα... βρίσκεται πλέον στον αέρα. Ποιο το πρόβλημα στο συμβόλαιό του, τι φοβούνται στον Δικέφαλο και καθυστερούν τις υπογραφές και η πιθανοτατα να φύγει ως ελεύθερος και χωρίς λεφτά. Πριν τον τραυματισμού υπήρχαν προτάσεις που έφταναν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ με τον Ίνγκι Ίνγκασον, καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Κι αυτή η εξέλιξη έχει τις δικές της παραμέτρους...

Και εξηγούμαστε: α) Αγωνιστικά η περίπτωσή του χρειάζεται προσοχή. Γιατί βλέπουμε τι έχει γίνει και στην ΑΕΚ με τον Γαλανόπουλο, που έχει παρόμοιο πρόβλημα. Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να τον πιέσουν για να επιστρέψει άμεσα και θα το κάνει μόνο όταν νιώσει έτοιμος και ο ίδιος. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ίσως να μην είναι έτοιμος μετά τη διακοπή τού πρωταθλήματος αλλά να  χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα.

β) Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση (όταν γίνει αυτή), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να δουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής Ισλανδός. Αν δηλαδή θα μπει αμέσως σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και την κατάσταση που θα παρουσιαστεί μετά από την πολύμηνη αποχή του.

Πού κολλάνε αυτά που αναφέρουμε για τον Ίνγκασον; Μα αυτά είναι μέχρι στιγμής έχουν τρενάρει, κάπως, το θέμα με την ανανέωση στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Γιατί το προσεχές καλοκαίρι ο Ίνγκασον μένει ελεύθερος άρα από τον προσεχή Γενάρη (σε τρεις μήνες δηλαδή) μπορεί να μιλήσει με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Προσοχή εδώ: Δεν λέει κανείς ότι ο Ίνγκασον δεν θα επιστέψει άμεσα και, μάλιστα, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που θα αναγκάσει τους ανθρώπους τού συλλόγου να τρέξουν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Απλώς για την ώρα υπάρχει μια σχετική αναβλητικότητα, μέχρι να φανούν οι εξελίξεις...

Πάντως, πρέπει να τονίσουμε πως στον υγιή Ίνγκασον οι Θεσσαλονικείς ποντάρουν πάρα πολλά και τον πιστεύουν για το μέλλον. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως πριν τον τραυματισμό του, είχαν πει «όχι» σε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Αγγλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Σαββίδη, κίνηση... βόμβα - Θα ξεσπάσει νέος μεγάλος "πόλεμος" - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags