Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβα" στον ΠΑΟΚ - "Ψήνει" επιστροφή-έκπληξη ο Λουτσέσκου - Μεταγραφή που... δεν περίμενε κανείς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 17:55:00

"Βόμβα" στον ΠΑΟΚ - "Ψήνει" επιστροφή-έκπληξη ο Λουτσέσκου - Μεταγραφή που... δεν περίμενε κανείς!

Sportdog Team
"Βόμβα" στον ΠΑΟΚ - "Ψήνει" επιστροφή-έκπληξη ο Λουτσέσκου - Μεταγραφή που... δεν περίμενε κανείς!

Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει ήδη πάρει την απόφαση για την πρώτη μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, και πρόκειται για μια απρόσμενη επιστροφή!

Την απόφαση για την πρώτη κίνηση ενίσχυσης του ΠΑΟΚ με εντολή Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ερχόμενο Γενάρη, αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 ο Κώστας Πετρωτός. Η κίνηση αυτή αφορά την επιστροφή του Λέο Ζαμπά, ο οποίος είναι δανεικός από τον Μάρτιο στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τον ΠΑΟΚ και στη βραζιλιάνικη ομάδα έχει παίξει σε 24 ματς, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, έχοντας πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ. Οταν είχε πρωτοέρθει ο Λουτσέσκου, είχε εκφράσει επιθυμία να τσεκάρει τον Ζαμπά και είχε γίνει κρούση στη Βάσκο. 

Η βραζιλιάνικη ομάδα ζητούσε 500.000 ευρώ για την πρόωρη επιστροφή του παίκτη και έτσι εγκαταλείφθηκε αυτή η προοπτική. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ πως ο Ζαμπά έχει αγωνιστικό ρυθμό, δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Λουτσέσκου ζήτησε να τον τεστάρει και ίσως να πάρει την ευκαιρία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαμπά είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και έχει ένα υψηλότατο συμβόλαιο 750.000 ευρώ.

Άλλωστε στις θέσεις των εξτρέμ ο ΠΑΟΚ έχει περιορισμένες επιλογές ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως είναι σχεδόν σίγουρη και η αποχώρηση του Καγκάβα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags