Facebook Pixel Ντίνος Μαυροπάνος: Σοβαρές εξελίξεις με το μέλλον του Μαυροπάνου - Ατάκες "φωτιά" για το μέλλον του - Που θα παίζει
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 23:24:00

Σοβαρές εξελίξεις με το μέλλον του Μαυροπάνου - Ατάκες "φωτιά" για το μέλλον του - Πού θα παίζει

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις με το μέλλον του Μαυροπάνου - Ατάκες "φωτιά" για το μέλλον του - Πού θα παίζει

Ο Έλληνας αμυντικός της Άρσεναλ βγάζει... μάτια στην Bundesliga με την φανέλα της Στουτγκάρδης και φαίνεται ότι είναι σχεδόν δεδομένο για το ποια ομάδα θα τον έχει την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στουτγκάρδη: Την πρόθεσή τους για να αγοράσει ο γερμανικός σύλλογος τα 100% των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου αποκάλυψε ο Σβεν Μίσλιντατ, μιας και ο 23χρονος στόπερ βγάζει... μάτια την φετινή σεζόν έχοντας 8 συμμετοχές, τρία γκολ και μια ασίστ, δείχνοντας ότι έχει πλήρως προσαρμοστεί στην Bundesliga.

"Έχουμε ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς ύψους 3 εκατ. ευρώ, αν παραμείνουμε στην κατηγορία", ανέφερε ο Γερμανός, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Πελεγκρίνο Ματαράτσο είχε δηλώσει "Ο Ντίνος πάντα δείχνει στην προπόνηση ότι μπορεί να κάνει μαγικά. Συνδυάζει ψυχή, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν."

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Άρσεναλ και Αρτέτα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόθεση παραμονής του ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο κάτι που ανοίγει τον δρόμο ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος στη Στουτγκάρδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags