Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Λιώνει" στου Ρέντη να χάσει κιλά - Κορόιδευε στην προπόνηση - Νέα θέση, τον μεταμορφώνει ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 18:30:00

"Λιώνει" στου Ρέντη να χάσει κιλά - Κορόιδευε στην προπόνηση - Νέα θέση, τον μεταμορφώνει ο Μαρτίνς

BoxtoBox
"Λιώνει" στου Ρέντη να χάσει κιλά - Κορόιδευε στην προπόνηση - Νέα θέση, τον μεταμορφώνει ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος το πήρε προσωπικά και προσπαθεί να του κάνει Upgrade! Τι συμβαίνει με τον Ρόνι Λόπες και γιατί δεν παίζει ακόμα στον Ολυμπιακό; Ποιο το σχέδιο του προπονητή και πότε θα τον δούμε στην ενδεκάδα των Πειραιωτών; Αυτό είναι το πλάνο στο Λιμάνι!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται: που είναι ο Ρόνι Λόπες; Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταφέρει να βάλει ήδη στο ροτέισον της ομάδας και να βασίζεται πάνω του σ' αυτή τη δύσκολη αρχή της σεζόν έναν τόσο ποιοτικό παίκτη τον οποίο επιθυμούσε τόσο πολύ. Η απάντηση είναι σύνθετη και συνάμα απλή. Ο Πορτογάλος ττεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιανοπορτογάλο όταν είναι έτοιμος. Όταν είναι έτοιμος ο παίκτης, όχι ο Μαρτίνς.

Ο Ρόνι ήρθε στον Ολυμπιακό με κάποια κιλά παραπάνω. Στην παρούσα φάση λοιπόν ο 51χρονος τεχνικός, σε συνεργασία με όλο το staff και ειδικά τους προπονητές φυσικής κατάστασης, ζορίζει στις προπονήσεις τον παίκτη ώστε να βρεθεί στα κιλά που πρέπει και τη φυσική κατάσταση που πρέπει. Παρότι ο Λόπες έλεγε ότι δούλεψε με τη Σεβίλλη το καλοκαίρι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Ή, τέλος πάντων, δεν δούλεψε όσο έπρεπε και στην ένταση που έπρεπε. Ο Ρόνι δούλευε με μικρότερη ένταση αφού γνώριζε ότι είναι εκτός πλάνων και αναζητείται ομάδα για να αποχωρήσει.

Και δεν είναι μόνο αυτό που δεν παίζει ως τώρα αρκετά. Ο Μαρτίνς επιχειρεί ένα... upgrade στον Λόπες. Προσπαθεί να τον... αναβαθμίσει, όπως λέμε για τις συσκευές smartphone. Στις προπονήσεις ο Πορτογάλος κόουτς δεν τον χρησιμοποιεί δεξιά στην επίθεση όπου συνήθως παίζει στην καριέρα του ο παίκτης. Τον χρησιμοποιεί από την αντίθετη πλευρά. Προσπαθεί να τον μάθει να κάνει ό,τι θέλει να κάνουν και οι άλλοι του πλάγιοι. Να μην παίζουν μόνο στη γραμμή αλλά να συγκλίνουν προς τον άξονα και να σουτάρουν.

Δεν είναι εύκολη διαδικασία όλο αυτό. Όταν ολοκληρωθεί ο Μαρτίνς ελπίζει και πιστεύει ότι ο Ρόνι θα του δώσει και περισσότερα απ' αυτά που είναι γνωστό ότι μπορεί. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ πιεσμένος ο Μαρτίνς - Ποιο το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού - Παίκτης... SuperLeague 2 ο Λόπες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags