Facebook Pixel Νίκος Τσουμάνης: "Σοκ όταν είδα τον Τσουμάνη! Έτσι αποχαιρέτησε την κοπέλα του - H επένδυση και η δουλειά στο Μάρκετ"
| 2021-10-05 19:12:00

"Σοκ όταν είδα τον Τσουμάνη! Έτσι αποχαιρέτησε την κοπέλα του - H επένδυση και η δουλειά στο Μάρκετ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Σοκ όταν είδα τον Τσουμάνη! Έτσι αποχαιρέτησε την κοπέλα του - H επένδυση και η δουλειά στο Μάρκετ"

"Αυτά είναι τα τελευταία στοιχεία για τον θάνατό του. Όλα δείχνουν ότι..." Συγκλονιστικός ο δημοσιογράφος Χάρης Δημαράς στο Sportdog για τον ποδοσφαιριστή! Ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Νίκος Τσουμάνης: Η θλιβερή είδηση σόκαρε όλο το πανελλήνιο! Γιατί δεν ήταν μόνο ο χώρος του ποδοσφαίρου που συγκλονίστηκε στο άκουσμα, ότι ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό, το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (5/10) στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, στο λαιμό του 31χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και του Απόλλωνα Πόντου ήταν περασμένα tire up. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, όπως οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο θάνατος του ποδοσφαιριστή προέκυψε από αυτοκτονία.

Από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο ήταν ο ρεπόρτερ του Απόλλωνα, Χάρης Δημαράς. Ο συνάδελφος μίλησε στο Sportdog για το τραγικό περιστατικό.

«Όταν πήγα εκεί, ήμουν από τους πρώτους. Δεν είχαν προλάβει να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο. Κρατούσα μία απόσταση για να κάνει η Αστυνομία τη δουλειά της. Είχε έρθει η σήμανση για να πάρει αποτυπώματα», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

«Έκανα ρεπορτάζ και είδα, ότι ήταν ο Τσουμάνης»

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή τον συγκλόνισε. «'Ηταν ένα σοκ. Γιατί τον ήξερα τον Νίκο. Και από τα ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα. Τον είχαμε φιλοξενήσει και στο Ραδιόφωνο του Metropolis. Τον έβλεπα πολύ συχνά στην Καλαμαριά και στο στέκι που συνήθιζε να πίνει καφέ. Οπότε είχαμε μία επαφή. Όταν κάποιος τον γνωρίζεις και όταν είναι σε τόσο νεαρή ηλικία παθαίνεις κάτι. Σε επηρεάζει», αναφέρει.

Πώς έμαθε ότι βρέθηκε σε εκείνο το σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες; «Με ενημέρωσε φίλος αλιεύς που είδε τα περιπολικά στο σημείο. Γιατί εκείνο το σημείο της Καλαμαριάς είναι όλες οι βάρκες και τα σκάφη των αλιέων και όχι μόνο. Ξεκινούν το πρωί τη δουλειά τους. Είδε τα αστυνομικά οχήματα, άκουσε, ότι ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής νεκρός και με πληροφόρησε για το συμβάν. Πήγα να κάνω ρεπορτάζ και είδα, ότι ήταν ο Τσουμάνης. Είχε ταυτότητα πάνω του και έγινε ταυτοποίηση από την Αστυνομία. Έτσι είχα τον άχαρο ρόλο να το φέρω στη δημοσιότητα».

Φίλησε την κοπέλα του στο μέτωπο και έφυγε

Τί συνέβη τις ώρες που αγνοείτο; «Ο Νίκος χθες το βράδυ, αποχαιρέτησε την κοπέλα του, φιλώντας την στο μέτωπο. Της είπε “πάω μία βόλτα” και πήγε στο σημείο εκείνο, όπου συνήθιζε να πηγαίνει. Είχε πάει και άλλες φορές, όταν ήθελε να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Ήταν κοντά στο σπίτι του. Έμενε λίγο πιο πάνω. Το σημείο εκείνο της μαρίνας είναι ένας χώρος που πηγαίνει κανείς είτε για περπάτημα είτε για λίγο τρέξιμο ή να δεις τη θάλασσα και να ταξιδεύσει ο νους σου. Είναι λίγο απόμερο. Δεν είναι πολύ κοσμικό. Πήγε εκεί με το αυτοκίνητό του».

Όλα δείχνουν, ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοχειρία. «Προφανώς αυτό είναι έργο της Αστυνομίας για να βρει τα αίτια του θανάτου. Αλλά, ναι, όλα οδηγούν εκεί. Δεν ξέρουμε σίγουρα, γιατί δεν έχει βγει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση. Αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς τα εκεί. Μόνος του δέθηκε με tire up. Πέθανε από ασφυκτικό θάνατο», λέει ο δημοσιογράφος.

Η επένδυση στην Ηγουμενίτσα που δεν πήγε καλά

Λέγεται, ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Επικοινωνούσε αυτό που ένιωθε και τον έπνιγε; «Στα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος μιλούσε. Ήταν ξεκάθαρο. Τα τελευταία χρόνια είχε κάνει κάποια χρήματα από τότε που έπαιζε στην πρώτη κατηγορία. Απ' όσο γνωρίζω είχε κάνει μία επένδυση στην Ηγουμενίτσα απ' όπου κατάγεται, η οποία δεν πήγε καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως», απαντά.

Υπήρξε βοήθεια για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε; «Απ' όσο ξέρω θα έπιανε δουλειά στο σούπερ μάρκετ του πρώην συμπαίκτη του στον Απόλλωνα, του Νίκου Πορτουλίδη. Είχαν μιλήσει και είχαν συμφωνήσει να εργαστεί εκεί. Είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και πείστηκε να συνεχίσει στον Μακεδονικό. Έχω την εντύπωση όμως ότι υπήρχαν κάποια βάρη από το παρελθόν που τον κυνηγούσαν και τον προβλημάτιζαν. Δεν είχε θέμα επιβίωσης», αναφέρει ο Χάρης Δημαράς.

Συγκλονισμένος ο Πορτουλίδης

Οι συνάδελφοι του Νίκου Τσουμάνη είναι σοκαρισμένοι. Ο Νίκος Πορτουλίδης που του πρόσφερε εργασία είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Την περίοδο που έπαιζαν μαζί στην Καλαμαριά έμεναν στις αποστολές στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το Sportdog επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του. Ήταν πολύ συγκλονισμένος και δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις. Αρκέστηκε να μας πει, ότι έψαχνε για δουλειά και είχε χαρεί πολύ που θα ήταν μαζί. Ήταν γνώριμο το περιβάλλον και ο ίδιος ο Πορτουλίδης ήταν εξίσου χαρούμενος που θα είχε στην επιχείρησή του έναν πρώην συμπαίκτη. Δυστυχώς, η ιστορία είχε διαφορετική εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες - Πώς πέθανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags