Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περίπτωση-έκπληξη - "Κοιτάζει" χαφ από Φενέρ - Έπαιξε βασικός στο μεταξύ τους ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 08:45:00

Περίπτωση-έκπληξη για Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" χαφ από Φενέρ - Έπαιξε βασικός στο μεταξύ τους ματς!

Sportdog Team
Περίπτωση-έκπληξη για Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" χαφ από Φενέρ - Έπαιξε βασικός στο μεταξύ τους ματς!

Ποιος παίκτης της Φενέρ βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Πειραιωτών και της Νότιγχαμ; Παίζει κυρίως αριστερός χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά, αλλά και ως επιτελικός χαφ. Ήταν βασικός στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον αριστερό χαφ της Φενέρ, Φερντί Καντίογλου.

«Ο Φερντί αρνείται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φενερμπαχτσέ. Ο μάνατζερ του, τού έδωσε οδηγίες να μην υπογράψει και να ενεργήσει βάσει των προσφορών που έχει», ανέφερε η Fotospor και πρόσθεσε: «σκάουτ της Νότιγχαμ Φόρεστ τον παρακολούθησε στο ματς πρωταθλήματος με τη Χατάισπορ και ενεργούσε επίσης και για λογαριασμό του Ολυμπιακού ετοιμάζοντας μία δεύτερη έκθεση για τους Πειραιώτες».

Ο Καντίογλου αγωνίστηκε ως βασικός στο πρόσφατο παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League και έγινε αλλαγή στο 84’, αφήνοντας τη θέση του στον Σάνλιτουρκ.

Ο παίκτης έχει τούρκικες ρίζες, αλλά έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και μάλιστα έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες των Οράνιε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags