Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρέχει" η επικαιρότητα - Τι θα κάνει με Μπρόρσον - "Αυτές τις μεταγραφές χρειάζεται"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 12:40:00

"Τρέχει" η επικαιρότητα στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει με Μπρόρσον - "Αυτές τις μεταγραφές χρειάζεται"

Sportdog Team
"Τρέχει" η επικαιρότητα στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει με Μπρόρσον - "Αυτές τις μεταγραφές χρειάζεται"

Ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα που έχουν προκύψει και πάλι στην ομάδα, αναφερόμενος στον Φρανζ Μπρόρσον, αλλά και στις άλλες θέσεις που έχουν οι Κιτρινόμαυροι ανάγκη για ενίσχυση.

ΑΕΚ: «Γεμάτο» κέντρο άμυνας διαθέτει η ΑΕΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περίπτωση απόκτησης του Φρανζ Μπρόρσον που είδε το φως της δημοσιότητας, όπως επισήμανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Οι επαφές με τον Μπρόρσον είχαν γίνει από τον Αύγουστο. Είναι ένας παίκτης που η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω αν έχει κλείσει. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει για σέντερ μπακ τον Γενάρη. Βράνιες και Τζαβέλλας έχουν αρχίσει και βρίσκονται. Υπάρχει ο Σβάρνας που ήταν πέρυσι βασικός και φέτος τρίτος. Υπάρχουν και δύο πρότζεκτ, οι Μήτογλου-Λάτσι. Έχει πληθώρα στα στόπερ. Για να γίνει μεταγραφή θα πρέπει να πουληθεί κάποιος. Πάντως, η ΑΕΚ έχει την βάση για να κάνει προσεκτικές και στοχευμένες μεταγραφές, μια-δύο, και του χρόνου», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ένωση κοιτάζει και θα πάρει ένα εξαρο-οκτάρι, γιατί ο Γαλανόπουλος θα κάνει την επέμβαση και δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει, οπότε εκεί χρειάζεται μια προσθήκη, ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται και ένα μπακ απ για μπροστά, ειδικά αν υπάρξει θέμα αποχώρησης του Τάνκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags