Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λίβερπουλ: Έχει τρελάνει το λιμάνι ο μικρός - Γι’ αυτόν ρώτησε η Λίβερπουλ - Μόνο με... τσουβάλι-λεφτά θα φύγει!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 15:57:00

Έχει τρελάνει το λιμάνι ο μικρός - Γι’ αυτόν ρώτησε η Λίβερπουλ - Μόνο με... τσουβάλι-λεφτά φεύγει!

Sportdog Team
Έχει τρελάνει το λιμάνι ο μικρός - Γι’ αυτόν ρώτησε η Λίβερπουλ - Μόνο με... τσουβάλι-λεφτά φεύγει!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την περίπτωσή του το καλοκαίρι και φαίνεται ότι με τις εμφανίσεις που κάνει (και ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν), θα προσελκύσει ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων και θα βάλει τον πήχη πολύ ψηλά όσον αφορά στα λεφτά που θα ζητήσουν γι' αυτόν οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Λίβερπουλ: Μια από τις πιο απρόσμενες, αλλά επιτυχημένες -βάσει εικόνας- μεταγραφές του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι ήταν η απόκτηση του νεαρού Αγκιμπού Καμαρά από την δεύτερη ομάδα της Λιλ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε στο λιμάνι ως μια λύση για την β' ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τον έριξε στην πρώτη ομάδα και δικαιώθηκε.

Ο Καμαρά είναι από τους καλύτερους του "ερυθρόλευκου" ρόστερ μέχρι στιγμής και ήδη οι "σειρήνες" από το εξωτερικό έχουν αρχίσει να ηχούν δυνατά, με πιο πρόσφατη αυτή από... Λίβερπουλ μεριά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ συλλέγουν πληροφορίες για τον άσο από την Γουινέα και ήδη φέρονται να έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, έχοντας ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό μετά την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags