Facebook Pixel Άρης - Μοχανάντ Άλι: Εξελίξεις με τον τραυματισμό του Άλι - Εκεί πάει για εγχείρηση - Ποια η θέση του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 18:47:00

Εξελίξεις με τον τραυματισμό του Άλι - Εκεί πάει για εγχείρηση - Ποια η θέση του Άρη

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον τραυματισμό του Άλι - Εκεί πάει για εγχείρηση - Ποια η θέση του Άρη

Ο Ιρακινός επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα των Κίτρινων με τον Απόλλωνα μετά από εξετάσεις φάνηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ θα απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες.

Άρης - Μοχανάντ Άλι: Ρήξη χιαστών και έσω μηνίσκου υπέστη ο Ιρακινός επιθετικός των Κίτρινων, με αποτέλεσμα να απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ την Παρασκευή (7/10) θα αναχωρήσει για το Λονδίνο ώστε να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό.

Στην συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μεταβεί ο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, όπου θα παραμείνει για έναν μήνα, μιας και υποβληθεί σε επέμβαση εκεί και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης. 

"Η ΠΑΕ θέλει να του εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες μετά την μεγάλη ατυχία που είχε. Αύριο λοιπόν θα μεταβεί στο Λονδίνο για να εξεταστεί ο παίκτης από τον προσωπικό του γιατρό και μετά θα πάει στο Ινσμπουργκ της Αυστρίας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και εν συνέχεια θα παραμείνει εκεί για 1 μήνα για αποκατάσταση.

Μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τον Μοχανάντ Άλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags