Facebook Pixel Άρης: Συγκλονίζει ο πατέρας του Τόσκο: "Δεν αναγνώρισα τον γιό μου στο νεκροτομείο..."
| 2021-10-06 17:32:00

Συγκλονίζει ο πατέρας του Τόσκο: "Δεν αναγνώρισα τον γιό μου στο νεκροτομείο..."

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο πατέρας του Τόσκο: "Δεν αναγνώρισα τον γιό μου στο νεκροτομείο..."

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ από τον πατέρα του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, ο οποίος αναφέρθηκε στη βαναυσότητα των χτυπημάτων που δέχθηκε ο γιός του μετά από επίθεση οπαδών.
 

Άρης: Ο πατέρας του Τόσκο Μποζατζίσκι μίλησε για τον θάνατο του γιού του, τον Ιανουάριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη, όταν είχε ταξιδέψει για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.

 

Ο Βούλγαρος δέχθηκε επίθεση από άλλους οπαδούς, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Γκέοργκι Μποζατζίσκι μίλησε για την απώλεια του γιου του και η κατάθεση του συγκλόνισε τόσο την έδρα αλλά και το ακροατήριο, αφού ανέφερε πως δεν αναγνώρισε το πρόσωπο του στο νεκροτομείο μετά τα σφοδρά χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να προσέξετε πολύ την υπόθεση γιατί δεν μπορείτε να αισθανθείτε τι είναι για μια μάνα και έναν πατέρα να ζει αυτό που ζούμε εμείς. Τρεις ώρες πριν συμβεί ο θάνατος του εκείνη τη μέρα μίλησα με το γιο μου και μου είπε ότι κάνουν ένα τουρ στη Θεσσαλονίκη. Το τηλέφωνο του ήταν κλειστό, προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους άλλους. Έμαθα ότι μετά τη βόλτα αυτή, βρισκόταν για καφέ κοντά στην οδό Μαρία Κάλλας. Στις 4 ξεκινάνε προς τα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα κοντά στο Μέγαρο μουσικής.

Κοντά απ’ τα αυτοκίνητα βγαίνει μια μεγάλη ομάδα ατόμων, με ρόπαλα και υπήρχαν κι άλλα όπλα, μαχαίρια. Τα αγόρια αρχίζουν να τρέχουν προς τα πίσω. Στην αρχή φτάνουν τον Ατανάς, μετά τον γιο μου. Και αρχίζουν έναν μεγάλο ξυλοδαρμό στον Τόσκο και μετά στον Νικολάι. Όταν είδα τον Τόσκο στο νεκροτομείο, το πρόσωπό του δεν αναγνωριζόταν», ανέφερε.

Ο πατέρας του ανέφερε πως παρότι είχε ενεργό ρόλο και έντονη δραστηριότητα στην αγαπημένη του ομάδα, Μπότεφ Πλόβντιβ, η οποία είναι αδελφοποιημένη με τον Άρη, ο γιος του δεν συμμετείχε σε επεισόδια και ακραίες συμπεριφορές. Μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για έναν άνδρα που μιλάει τρεις γλώσσες και είναι απόφοιτος της νομικής σχολής.

Από εκεί και πέρα ρωτήθηκε από το δικαστήριο αν γνωρίζει τον λόγο που κάποιος θα ήθελε τον γιο του νεκρό, με τον ιδιο να απαντά χαρακτηριστικά: «Δεν βρίσκω αιτία γιατί να είναι αυτός σε αυτή τη θέση. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό και δεν βρίσκω απάντηση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags