Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Έρχεται σούπερ ανατροπή για την επόμενη ομάδα του Εμπαπέ; - "Είμαστε σε επαφή και πάει καλά..."
| 2021-10-06 23:21:00

Έρχεται σούπερ ανατροπή για την επόμενη ομάδα του Εμπαπέ; - "Είμαστε σε επαφή και πάει καλά..."

Sportdog Team
Έρχεται σούπερ ανατροπή για την επόμενη ομάδα του Εμπαπέ; - "Είμαστε σε επαφή και πάει καλά..."

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα φορέσει τελικά την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, όμως μια δήλωση της μητέρας του ποδοσφαιριστή βάζει... φωτιά σε όλη την Ευρώπη.

Κιλιάν Εμπαπέ: Νέες ελπίδες για παραμονή του Γάλλου σούπερ σταρ στην Παρί δίνει με δηλώσεις η μητέρα του ποδοσφαιριστή στην Parisien, όπου ανέφερε πως δεν αποκλείεται ο νεαρός να ανανεώσει τελικά με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Η μητέρα του 22χρονου μίλησε για το μέλλον του γιού της και μετά τις δηλώσεις σε RMC και Equipe, όπου τόνισε ότι ο γιος της ζήτησε το καλοκαίρι να πάει στην Μαδρίτη, αλλάζει πλήρως το σκηνικό αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν συνομιλίες για να βρεθεί η χρυσή... τομή.

"Είμαστε σε συνομιλίες με την Παρί αυτή τη στιγμή και πάει καλά. Μίλησα ακόμη και με τον Λεονάρντο τη Δευτέρα (4/10). Θα φτάσουμε όμως σε ένα αποτέλεσμα; Ένα είναι σίγουρο: θα δώσει τα πάντα μέχρι το τέλος για να κερδίσει το Champions League.

Ο Κιλιάν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος. Αν είναι δυστυχισμένος, είναι σε ικανός να πει: "Σταματάω την καριέρα μου". Και μας το λέει συχνά, στην πραγματικότητα χαμογελάει. Με τον Κιλιάν, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη", είπε η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ στην Parisien.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags