Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίνονται απαντήσεις για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το Καυτατζόγλειο - Αυτά ήταν τα τρία... αγκάθια
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 23:35:00

Δίνονται απαντήσεις για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το Καυταντζόγλειο - Αυτά ήταν τα τρία... αγκάθια

Sportdog Team
Δίνονται απαντήσεις για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το Καυταντζόγλειο - Αυτά ήταν τα τρία... αγκάθια

Σε μείζον θέμα έχει μετατραπεί η απόφαση του Δικεφάλου του Βορρά να σταματήσει τις συνομιλίες με τους ανθρώπους του σταδίου και να ψάξει άλλη έδρα για την δεύτερη ομάδα, ενώ έρχονται στο φως και τα τρία προβλήματα που οδήγησαν στο αδιέξοδο.

ΠΑΟΚ: Στο Metrpolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Αλέξης Αδαμίδης τόσο για την χρήση του Καυτατζογλείου σταδίου από τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά παράλληλα και για τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία των συνομιλιών.

"Δεν μπορώ να ξέρω το περιεχόμενο της σύμβασης, γνωρίζω το νόμο όμως. Η Κ-19 του ΠΑΟΚ έπαιξε στο Καυτανζόγλειο και δεν υπήρχε πρόβλημα με τη χρήση του. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρξε τώρα. Τα θέματά μας τότε που ήταν αγκάθια για τη χρήση του γηπέδου από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η αποκλειστικότητα του γηπέδου. Το κατανόησε ο ΠΑΟΚ και υποχώρησε. Το δεύτερο ήταν τα έργα ανακατασκευής έναντι του μισθώματος και το άλλο ήταν η στέγαση των γραφείων της ομάδας στο πρώτο όροφο. Είναι θέμα κεντρικής αθλητικής διοίκησης, κυρίως Υφυπουργού", είπε ο Αλέξης Αδαμίδης για το πρόβλημα μεταξύ ΠΑΟΚ και Καυτατζογλείου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags