Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοκ στην ΑΕΚ - Σταματά η υπογειοποίηση λόγω έλλειψης κονδυλίων - Στον... αέρα η "Αγιά Σοφιά" (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-06 19:37:00

Σοκ στην ΑΕΚ - Σταματά η υπογειοποίηση λόγω έλλειψης κονδυλίων - Στον... αέρα η "Αγιά Σοφιά" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ στην ΑΕΚ - Σταματά η υπογειοποίηση λόγω έλλειψης κονδυλίων - Στον... αέρα η "Αγιά Σοφιά" (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται καθώς  με υπαιτιότητα της Περιφέρειας σταματούν τα έργα υπογειοποίησης της Αγιάς Σοφιάς εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, όπως αναφέρει το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

ΑΕΚ - Αγιά Σοφιά: Σοβαρό πρόβλημα με το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς υπάρχει ζήτημα στο έργο υπογειοποίησης στο τμήμα Πατριάρχου Κωνσταντίνου, δίπλα στο χώρο που υπάρχει η νέα έδρα της ομάδας, καθώς η ΙΝΤΡΑΚΑΤ προχώρησε σε διακοπή εργασιών, με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

"Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε αξιώσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών λόγω της μη καταβολής της 11ης δόσης κάτι που σημαίνει πως η Περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του έργου και αυτό που μένει να φανεί είναι το κατά πόσο θα αλλάξει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags