Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο Λιμάνι λόγω Λαλά;
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 10:00:00

Ανατροπή στο Λιμάνι ενόψει Γενάρη - Αυτός χαλάει τη μεταγραφή - Έκπληξη Μαρτίνς με τον... φευγάτο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στο Λιμάνι ενόψει Γενάρη - Αυτός χαλάει τη μεταγραφή - Έκπληξη Μαρτίνς με τον... φευγάτο!

Όλα τούμπα στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού μετά τον Παναθηναϊκό. Γιατί διοίκηση και προπονητής εξετάζουν ξανά τις επιλογές του, ποιος άλλαξε τα δεδομένα στου Ρέντη και τι περιμένουν στα επόμενα παιχνίδια. Ίσως βρήκαν μία μεταγραφή... εκεί που δεν το περίμεναν.
 

Ολυμπιακός: Ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που πραγματικά ξεχώρισαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κένι Λαλά. Η εμφάνισή του ήρθε ακριβώς μετά τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, για τους ομίλους του Europa League, με τον Γάλλο να είναι και πάλι εντυπωσιακός, δείγμα της ανόδου της ψυχολογίας του ποδοσφαιριστή, μιας και είναι γνωστό πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει και ήρθε η στιγμή που ο Λαλά του το… ανταποδίδει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Ποροτγάλος ήταν αυτός που ήθελε τον 30χρονο στον Πειραιά, με αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να δώσουν 500.000 στη Στρασμπούργκ για να τον κάνουν δικό τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι εμφανίσεις του Γάλλου βέβαια την προηγούμενη σεζόν δεν δικαίωσαν σε τίποτα τα προσδοκώμενα στον Πειραιά καθώς αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές σε αγώνα πρωταθλήματος και άλλες δύο στο κύπελλο, ενώ ήταν παρών και στους τέσσερις αγώνες του Ολυμπιακού στο Europa League με Αϊντχόφεν και Άρσεναλ.

Οι μέτριες παρουσίες του, στην Ερυθρόλευκη ενδεκάδα, έκανε τους Πειραιώτες να αναζητούν παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας πραγματικά μέχρι το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, όμως χωρίς να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Λαλά να ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, χωρίς να κάνει τη διαφορά από την αρχή, όμως μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Ο Γάλλος αν συνεχίσει όπως στην Τουρκία, αλλά και στο Καραϊσκάκης τότε σίγουρα θα αλλάξει και ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον ίδιο να γίνεται η νέα προσθήκη της ομάδας στη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας που τόσο… απεγνωσμένα έψαχναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ όλο το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτυπάει "Νίνη" ο Ολυμπιακός - "Στυλ Φορτούνη, θα παίζει βασικός με Μαρτίνς - Έχει τεχνική και γκολ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags