Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φουλ για τον... Νίνη της Τουρκίας ο Ολυμπιακός - "Στυλ Φορτούνη, παίζει βασικός - Έχει τεχνική και γκολ"
| 2021-10-06 12:13:00

Χτυπάει "Νίνη" ο Ολυμπιακός - "Στυλ Φορτούνη, θα παίζει βασικός με Μαρτίνς - Έχει τεχνική και γκολ"

του Γιώργου Κτενά
Χτυπάει "Νίνη" ο Ολυμπιακός - "Στυλ Φορτούνη, θα παίζει βασικός με Μαρτίνς - Έχει τεχνική και γκολ"

Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο, που γνωρίζουν πολύ καλά οι Πειραιώτες. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Φέρντι Καντίογλου, καθώς το όνομα του νεαρού άσου τής Φενέρ συνδέθηκε με τους "Ερυθρόλευκους". Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και γιατί τον... παρουσιάζουν ως Σωτήρη Νίνη της Τουρκίας.

Ολυμπιακός: Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Γιάννης Τσιακίρης στην περίπτωση του Φέρντι Καντίογλου, με δηλώσεις του στο sportdog, καθώς το όνομα του νεαρού άσου τής Φενέρ συνδέθηκε με τους Πειραιώτες.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, μίλησε για όλα τα χαρακτηριστικά τού ποδοσφαιριστή που "τσέκαρε" σκάουτερ της Νότιγχαμ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά και για την εξέλιξη που αναμένεται να έχει στο παιχνίδι του λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

"Έβγαζε μάτια - Πουλέν, καινούργιο αστέρι - Ήταν Σωτήρης Νίνης"

"Πριν από 2,5 χρόνια, με άλλον προπονητή τότε η Φενέρ, έβαλε τον Καντίογλου από το πουθενά στο γήπεδο και άρχισε να βγάζει μάτια σε μια κακή χρονιά για τη Φενέρ τότε. Πουλέν, καινούργιο αστέρι, πήγε καλά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Τσιακίρης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ήταν τύπου Σωτήρης Νίνης η περίπτωσή του: Τον πετάξαμε στο ντέρμπι και πήγε καλά. Τα επόμενα 2 χρόνια έγινε σχεδόν βασικός, με συνεισφορά αλλα όχι κάτι τρομερό. Σταθερός παίκτης, νεαρός και με εξέλιξη".



"Τεχνικη, δημιουργία και γκολ - Πατάει περιοχή - Είναι Φορτούνης - Έκανε το μπαμ - Παίκτης του 7,5"


Σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει;

"Σε όλη την τριπλέτα πίσω από την επίθεση αλλά κυρίως είναι παίκτης που παίζει πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχει τίποτα σπουδαίο στην ταχύτητα, άλλα έχει καλή τεχνική, έχει και δημιουργία και γκολ, πατάει περιοχή".

Μπορεί να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό;

"Κοίταξε, είναι 21 ετων άρα έχει πολλά χρόνια μπροστά για να εξελιχθεί. Είναι Φορτούνης στη θέση, θα μπορούσε αν έρθει να παίξει βασικός ή να είναι μια πολύ ποιοτική αλλαγή για τον Ολυμπιακό".

Τι άλλο μπορούμε να πούμε για εκείνον;

"Είναι παίκτης που έκανε το μπαμ, τον αγάπησαν αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ακόμα ηγέτης και για αυτό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν τον είδαμε να παίρνει την ομάδα στην πλάτη του, να την τραβήξει εκείνος. Σε ένα ματς βέβαια που όλη η Φενέρ ήταν κακή. Δεν στηρίζεται σε αυτόν για να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν παύει να είναι παίκτης του 7 - 7,5".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σεμέδο - Τον θέλει κορυφαίος κόουτς τον Γενάρη - Τεράστια η ζημιά, νέα εντολή Μαρινάκη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags