Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Θα τον πάρει ο Ζέσους στην Μπενφίκα;
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 10:00:00

Ανατροπή με Σεμέδο - Τον θέλει κορυφαίος κόουτς τον Γενάρη - Τεράστια η ζημιά, νέα εντολή Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Σεμέδο - Τον θέλει κορυφαίος κόουτς τον Γενάρη - Τεράστια η ζημιά, νέα εντολή Μαρινάκη

Πόσα εκατομμύρια χάνει ο Ολυμπιακός, πού παίρνει μεταγραφή. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ, το... πρόβλημα που έχει προκύψει στο Λιμάνι και την ομάδα που τον "τσεκάρει" ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ποιος κόουτς τον θέλει στο ρόστερ του;

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ολόκληρο θέμα έχει υπάρξει στο Λιμάνι μετά από τα καλοκαιρινά προκριματικά που είχε δώσει η ομάδα και την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη. Τότε που φωτογράφισε τον Πορτογάλο στόπερ για την εικόνα του στα παιχνίδια της ομάδας, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός συλλόγου.

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, ποτέ κανείς όμως δεν αμφισβήτησε την αγωνιστική αξία τού Σεμέδο και το γεγονός ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να φέρει χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Κι αυτός είναι ο λόγος που στο Λιμάνι δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την περίπτωσή του - Ο,τι κι αν έχει γίνει, ο Πορτογάλος παραμένει περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο έχει χάσει, ξανά, τη λάμψη του και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από συγκεκριμένες ομάδες - Για παράδειγμα, ήδη το πρωτάθλημα της Ισπανίας (ίσως και της Αγγλίας) έχει κλειστή πόρτα για εκείνον.

Μόνο οι ομάδες από την Πορτογαλία μπορούν να πετάξουν σωσίβιο στον Ρούμπεν Σεμέδο, όπως είχε κάνει κάποτε και ο Ολυμπιακός, προκειμένου να επιστρέψει σε ένα οικείο περιβάλλον και να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Μόνο που για να γίνει αυτό, χρειάζονται χρήματα. Πόσα χρήματα; Εδώ είναι που αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον η κουβέντα: Οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι, πριν βρεθεί εκτός ομάδας, φημολογείται ότι θα τον έδιναν με 10 εκατ. ευρώ αν υπήρχε επίσημη πρόταση. Τώρα, μετά από όσα έχουν συμβεί, αυτό το ποσό μοιάζει μακρινή ανάμνηση, ακόμα κι αν υπάρξει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία. Γιατί, για την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχει εδνιαφέρον, παρά τα όσα γράφονται...

"Δεν ξέρουμε τίποτα εδώ, είναι νωρίς για τις μεταγραφές του Γενάρη", ανέφερε σε δήλωσή του στο sportdog o Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτης τής εφημερίδας A΄ Bola, και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει 3-4 στόπερ η Μπενφίκα, αλλά ο Σεμέδο είναι πάντα από αυτούς που απασχολούν. Ο Ζεσούς τον γνωρίζει καλά, του αρέσει ο Σεμέδο, αλλά είναι νωρίς".

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε η Μπενφίκα να δαπανήσει 10 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο, ειδικά για έναν Σεμέδο που είχε μείνει εκτός ρυθμών αγώνων και προπονήσεων ομάδας για τόσο καιρό, η απάντηση που λάβαμε ήταν: "Δεν το βλέπω για τόσα λεφτά".

Οπότε οι Ερυθρόλευκοι ακόμα κι αν βγάλουν ξανά τον Πορτογάλο στη βιτρίνα τους, με την επιστροφή του σε αποστολές και αγώνες, θα πρέπει να συμβιαστούν με το γεγονός ότι τα χρήματα που θα τους προσφέρουν, θα είναι σημαντικά κάτω από τις καλοκαιρινές απαιτήσεις των 10 εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον οι ευρωπαϊκές ομάδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λιώνει" στου Ρέντη να χάσει κιλά - Κορόιδευε στην προπόνηση - Νέα θέση, τον μεταμορφώνει ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags