Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Φήμες για μεγάλη επιστροφή Σάμαρη - Ρίχνει... άκυρο ο προπονητής - "Πανηγυρίζουν" οι οπαδοί!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 14:13:00

Φήμες για μεγάλη επιστροφή Σάμαρη - Ρίχνει... άκυρο ο προπονητής - "Πανηγυρίζουν" οι οπαδοί!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φήμες για μεγάλη επιστροφή Σάμαρη - Ρίχνει... άκυρο ο προπονητής - "Πανηγυρίζουν" οι οπαδοί!

Ο Έλληνας άσος "ψήνει" μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Ποιο το πρόβλημα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ποιος ο πολύ σημαντικός λόγος που έχουν οι οπαδοί για να... γιορτάσουν.
 

 

Ανδρέας Σάμαρης: Ολόκληρο θέμα προέκυψε στο ρεπορτάζ τής Ένωσης για το γήπεδο, την υπογειοποίηση και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά οι πληροφορίες τού sportdog αναφέρουν ότι, τελικά, δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Γιατί ναι μεν υπήρξε καθυστέρηση στις πληρωμές από την Περιφέρεια, αλλά η υπογειοποίηση, τυπικά, είναι έτοιμη! Χρειάζεται βέβαια να στρωθεί με άσφαλτο και να γίνουν κάποιες ακόμα εργασίες, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν με μεγάλη άνεση τα οχήματα στην περιοχή, συν ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες στο σημείο που συνδέεται η υπογειοποίηση με το γήπεδο.

Η Περιφέρεια Αττικής παραδέχτηκε ότι υπήρξε ζήτημα με την πληρωμή στην Intrakat, αλλά αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετώπισε η Περιφέρεια λόγω του δύσκολου καλοκαιριού - Με τα έξτρα ποσά που αναγκάστηκε να δώσει λόγω των πυρκαγιών κ.λπ.



Η Intrakat, από την πλευρά της, προχώρησε σε μια τυπική κίνηση, νόμιμη, ακριβώς επειδή έχει υπογράψει ρήτρες - Δηλαδή η καθυστέρηση υπήρξε λόγω μη έγκαιρης καταβολής των χρημάτων και όχι για άλλον λόγο.

Για να κλείσουμε το θέμα και, φυσικά, οι οπαδοί τής ΑΕΚ να ηρεμήσουν: Άμεσα αναμένεται να συνεχιστούν οι εργασίες στο σκέλος της υπογειοποίησης, που στο τέλος της γραφής δεν αφορούν το γήπεδο ως γήπεδο αλλά την υπογειοποίηση του γηπέδου. Τα χρήματα, άλλωστε, δεν γίνεται να μην τα πάρει η Intrakat, δεν γίνεται να μην τα δώσει η Περιφέρεια, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι κλειδάριθμοι και είναι δεσμευμένα.

Τέλος, στα αγωνιστικά, να σημειώσουμε ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει το θέμα τού Σάμαρη στην Ένωση, που το όνομά του έχει επιστρέψει σήμερα στο ρεπορτάζ. Το παιδί είναι εκτός αγώνων εδώ και κάμποσο καιρό, είχε περάσει και έναν τραυματισμό και, παρότι προφανώς ο καλός Σάμαρης είναι καλοδεχούμενος στην 11άδα, η Ένωση φαίνεται ότι θέλει έναν χαφ που να είναι έτοιμος. να έρθει και να παίξει αμέσως.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς - Μεταγραφές "Τίγρη" τον Γενάρη - Τα πρώτα ονόματα
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags