Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: "Πόλεμος" στην Τουρκία με Μπακασέτα - Τον συγκρίνουν με τον Οζίλ και ξυπνάνε... πάθη (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-07 20:14:00

"Πόλεμος" στην Τουρκία με Μπακασέτα - Τον συγκρίνουν με τον Οζίλ και ξυπνάνε... πάθη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Πόλεμος" στην Τουρκία με Μπακασέτα - Τον συγκρίνουν με τον Οζίλ και ξυπνάνε... πάθη (ΦΩΤΟ)

Οι εμφανίσεις του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας έχουν κάνει τους γείτονες να θεωρούν πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, πάνω από τον Γερμανό μέσο της Φενέρ, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τάσος Μπακασέτας: Οι σούπερ εμφανίσεις του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας έχει ανοίξει την συζήτηση στην Τουρκία για το αν αυτός ή ο Μεζούτ Οζίλ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, με τον γνωστό αρθογράφο Μεχμέτ Ντεμιρκόλ να προκαλεί... χάος με μια ανάρτησή του στα social media.

Ο δημοσιογράφος της Fanatik έγραψε συγκεκριμένα πως "στην ερώτηση Μπακασέτας vs Οζίλ, υπάρχει μία σαφή απάντηση. Μπακασέτας. Στα μέσα της περασμένης σεζόν η Φενέρ είχε τρεις επιλογές για μεταγραφές. Οζίλ, Ιφράν Τζαν και Μπακασέτας. Δεν πήρε τον Έλληνα που «πετάει» και είναι δίχως αμφιβολία ο νούμερο ένα αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να την... πατήσει."

Τα σχόλια που λαμβάνει μετά την άποψη ότι ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο κορυφαίος στην Τουρκία, έχει προκαλέσει έκρηξη... μηνυμάτων με τα πιο κόσμια που του γράφουν να αναφέρουν "Να βάλεις αυτή τη σύγκριση, εκεί...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags