Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τζαβέλλας... φέρνει εκατομμύρια στο Λιμάνι - Πώληση Έλληνα άσου - "Εξαφάνισε" ταλεντάρα ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 19:15:00

Ο Τζαβέλλας... φέρνει εκατομμύρια στο Λιμάνι - Πώληση Έλληνα άσου - "Εξαφάνισε" ταλεντάρα ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Τζαβέλλας... φέρνει εκατομμύρια στο Λιμάνι - Πώληση Έλληνα άσου - "Εξαφάνισε" ταλεντάρα ο Μαρτίνς

Πώς ο άσος της ΑΕΚ βοηθάει σε ένα μεγάλο deal για τους Πειραιώτες. Σε ποιο παιχνίδι ξεχώρισε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ποιες ομάδες τον θέλουν και γιατί τον... σπρώχνουν οι Τζαβέλλας και Μπακασέτας. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο στο Sportdog.gr!

Ολυμπιακός: Μπορεί η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να προκάλεσε... γκρίνια και μουρμούρες για αρκετούς παίκτες στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ένα παιχνίδι που ανέδειξε αρκετούς πρωταγωνιστές, με τον Γιώργο Μασούρα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε δύο γκολ, έδωσε μια ασίστ και πραγματοποίησε συνολικά μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Προφανώς και τα όσα έκανε ο Μασούρας στο ματς δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους Τούρκους, οι οποίοι ρωτούσαν για τον 27χρονο άσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο "Σουκρού Σαράτσογλου" ψάχνονταν να μάθουν λεπτομέρειες για τις αποδοχές του Μασούρα, τη σχέση του με τον Ολυμπιακό και το κατά πόσο μια μεταγραφή στην Τουρκία θα ήταν εφικτή!

Με αυτά τα δεδομένα, το όνομα του διεθνούς επιθετικού έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί έντονα στη γειτονική χώρα. Θεωρείται βέβαιο ότι σύλλογοι από τη Τουρκία θα ψαχτούν για την περίπτωσή του (άλλωστε οι Πέλκας, Μπακασέτας, Σιώπης και Τζαβέλλας έχουν διαφημίσει ιδιαιτέρως τους Έλληνες παίκτες στην Τουρκία) και τα σχετικά δημοσιεύματα αναμένεται να αρχίσουν να "σκάνε" άμεσα.

"Εξαφανίστηκαν" οι Σέρβοι του Ολυμπιακού

Σε αντίθεση με τον Μασούρα, οι μετοχές του οποίου βρίσκονται στα ύψη, κατακόρυφη πτώση παρουσιάζει ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ένας παίκτης που αποτέλεσε σημαντική επένδυση για τον Ολυμπιακό ως σπουδαίο ταλέντο.

Την περυσινή σεζόν έφυγε με δανεισμό για την Παρτιζάν και επέστρεψε βελτιωμένος, παίρνοντας μάλιστα φανέλα βασικού στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Έκτοτε, ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός "χάθηκε" μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Παρά την απώλεια του Ρούμπεν Σεμέδο, ο Μάρκοβιτς δεν έχει κατορθώσει να βρει θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και φαντάζει πλέον πιο πιθανό από ποτέ το ενδεχόμενο της εκ νέου παραχώρησής του με δανεισμό τον ερχόμενο Γενάρη.

Κάπως έτσι, το σέρβικο στοιχείο έχει σχεδόν... εξαφανιστεί από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον Μάρκοβιτς να βαδίζει στα χνάρια των συμπατριωτών του. Ο Νίκολα Τσούμιτς έφυγε δανεικός για τη Λουκέρνη, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς για τη Λεγανιές και ο Κριστιάν Μπέλιτς για την Τσουκαρίτσκι. Ζόρικα τα πράγματα για ποδοσφαιριστές που είχαν σίγουρα μεγάλες προοπτικές ανέλιξης, δεν δείχνουν όμως ικανοί -προς το παρόν- να ανταποκριθούν στις υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Σπανούλης του ελληνικού μπάσκετ - Έβγαλε φανέλα του ΠΑΟ, για να γίνει ηγέτης στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags