Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέος "Μπίσεσβαρ" στον ΠΑΟΚ
| 2021-10-08 08:38:00

Φέρνουν στην Τούμπα την "καψούρα" του Λουτσέσκου! Νέος "Μπίσεσβαρ" στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Φέρνουν στην Τούμπα την "καψούρα" του Λουτσέσκου! Νέος "Μπίσεσβαρ" στον ΠΑΟΚ

Έγινε ο νούμερο 1 στόχος του ΠΑΟΚ! Το καλοκαίρι ήταν το αντίδοτο στο μεταγραφικό σίριαλ.

ΠΑΟΚ: Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο αποτέλεσε το μεγαλύτερο… σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ είχε βάλει στο στόχαστρο τον Ιταλό μεσοεπιθετικό λόγω Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο είχε δουλέψει μαζί το προηγούμενο διάστημα. Όμως, η κατάληξη δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δαπάνησαν και αρκετό χρόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δεν ήταν ο μοναδικός που είχε ξεχωρίσει στην μεταγραφική λίστα. Συγκεκριμένα, στα πρώτα ονόματα υπήρχε και αυτό του Ζαν Πολ Μπoέτιους, ο οποίος από το 2018 ανήκει στην Μάιντς. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν τις πρώτες επαφές, αλλά δεν μπόρεσαν να τις ολοκληρώσουν.

Από κάποιο σημείο και έπειτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μποέτιους έγινε ο νούμερο 1 στόχος του ΠΑΟΚ, με την κατάληξη να μην είναι ωστόσο αυτή που ήθελαν στην Τούμπα!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που – όπως και ο Μπίσεσβαρ – ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Φέγενορντ και τον Αύγουστο του 2015 "μετακόμισε" στη Βασιλεία έναντι 2 εκ. ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα και αφού στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκενκ, επέστρεψε στη Φέγενορντ έναντι 1.5 εκ ευρώ!

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Ρότερνταμ τη σεζόν 2017-18 (39 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ), οδήγησε τη Μάιντς να δώσει 3,5 εκ. ευρώ στη Φέγενορντ στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018-19, με τον Μποέτιους να καταγράφει έκτοτε 100 συμμετοχές με τον γερμανικό σύλλογο, με απολογισμό 11 γκολ και 20 ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Live Sport» ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει παρατήσει την εν λόγω υπόθεση. Ο 27χρονος άσος από την Ολλανδία, που είχε καταγωγή από το Σουρινάμ, φέρεται ως ο βασικός στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

«Στο κάδρο ο Μποέτιους. Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Μάιντς», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της LiveSport. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags