Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο αντι-Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ - Ρίχνει χρήμα για παικταρά από την Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 14:14:00

Αυτός είναι ο αντι-Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ - Ρίχνει χρήμα για παικταρά από την Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο αντι-Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ - Ρίχνει χρήμα για παικταρά από την Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφόσον δεν ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει συμβόλαιο σε όποια ομάδα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

ΠΑΟΚ: Την περίπτωση του Σουριναμέζου διεθνή επιτελικού μέσου της Μάιντζ παρακολουθεί στενά ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαν Πολ Μποέτιους αποτέλεσε μια από τις πρώτες επιλογές του Λουτσέσκου για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Ο Μποέτιους έχει συμβόλαιο με την Μάιντς έως το επόμενο καλοκαίρι και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 770.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έκανε μπάσιμο για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, οι προσπάθειες δεν επιτεύχθηκαν αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Φέγενορντ από τις οποίες αναδείχθηκε και ο Μπίσεσβαρ. Ο Μποέτιους αγωνίστηκε στην Βασιλεία και στην Γκενκ και θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους που έχουν αναδειχθεί από την ολλανδική ομάδα. Μπορεί να παίξει με επιτυχία και στα άκρα της επίθεσης.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς εφόσον δεν ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει συμβόλαιο σε όποια ομάδα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

Πηγή: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags