Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Αποκάλυψη για Μέσι και Μπαρτσελόνα - "Στο χέρι του ήταν να μη φύγει - Έπρεπε απλά να..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 15:58:00

Αποκάλυψη για Μέσι και Μπαρτσελόνα - "Στο χέρι του ήταν να μη φύγει - Έπρεπε απλά να..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μέσι και Μπαρτσελόνα - "Στο χέρι του ήταν να μη φύγει - Έπρεπε απλά να..."

Μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί έκανε για τον Αργεντινό άσο ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος ουσιαστικά τον κατηγόρησε ευθέως για την αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη.
 

Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, σε συνέντευξή του στο «El Món a RAC1», παραδέχθηκε την απογοήτευσή του που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, αλλά τόνισε πως δεν ταλαντεύτηκε καθόλου, μετά τη λήψη της απόφασης. 



«Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να κάνω πίσω. Νομίζω ότι έκανα το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν μπορεί να θέσει τον σύλλογο σε κίνδυνο», είπε ο Λαπόρτα, προσθέτοντας: «Ήλπιζα ότι την τελευταία στιγμή ο Μέσι θα έλεγε ότι θα έπαιζε δωρεάν. Θα μου άρεσε αυτό. Καταλαβαίνω ότι η LaLiga θα το είχε αποδεχτεί. Αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από έναν παίκτη του επιπέδου του».

 

Ο Λαπόρτα υποστήριξε ότι «το σκέφτηκα επειδή τον γνωρίζω, έφτασε μαζί μου στην πρώτη ομάδα, βοήθησα πολύ την οικογένειά του, ήξερε ότι όταν θα ανακάμπταμε οικονομικά θα λάμβανε τα χρήματά του. Δεν έχουμε εκκρεμότητες με τον Λιονέλ Μέσι, ίσως να έχουν απομείνει κάποια μικρά θέματα,  αλλά θα πληρώσουμε όπως έχει συμφωνηθεί».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags