Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σοκ για τους διεθνείς - Δίπλα στο κτήριο που κατέρρευσε στη Γεωργία το ξενοδοχείο της Εθνικής (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-08 18:17:00

Σοκ για τους διεθνείς - Δίπλα στο κτήριο που κατέρρευσε στη Γεωργία το ξενοδοχείο της Εθνικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ για τους διεθνείς - Δίπλα στο κτήριο που κατέρρευσε στη Γεωργία το ξενοδοχείο της Εθνικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής πως ένα κτίριο κατέρρευσε στην πόλη Μπατούμι και όπως έγινε γνωστό το κατάλυμα της Εθνικής μας είναι ακριβώς δίπλα από το συγκεκριμένο σημείο.

Εθνική Ελλάδας: Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από την Γεωργία, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε στην πόλη Μπατούμι παιδιά και ενήλικες.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο αριθμός των τραυματιών είναι ακόμα άγνωστός, ενώ ο λόγος για την κατάρρευση δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί με κάποιους να μιλάνε για την παλαιότητα της οικοδομής και άλλοι για πρόβλημα από εργασίες στον δεύτερο όροφο, ενώ υπάρχει μεγάλος φόβος και για νεκρούς.

Το ίδιο σοκ έπαθε και η Εθνική Ελλάδας καθώς οι άνθρωποι της αποστολής βρέθηκαν σε εκείνο το σημείο, μιας και το ξενοδοχείο που θα διαμείνει είναι δίπλα στο κτήριο, ενώ το πούλμαν χρειάστηκε να κάνει ελιγμούς ώστε να μπορέσει να φτάσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags