Facebook Pixel ΕΠΟ: Έσκασε τώρα! Τότε μαθαίνουν αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας οι ομάδες της Super League
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 19:50:00

Έσκασε τώρα! Τότε μαθαίνουν αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας οι ομάδες της Super League

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Τότε μαθαίνουν αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας οι ομάδες της Super League

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ το απόγευμα της Παρασκευής (8/10) όπου ενημερώνει για το πότε θα γίνει η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας όπου συμμετέχουν και ομάδες της Super League.

ΕΠΟ: Την Πέμπτη (14/10) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας με την συμμετοχή των Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Άγιο Νικόλαο, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό, ενώ χωρίς αγώνα είχαν περάσει οι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμμη, Καλλιθέα.

Από την Super League θα μπουν στην κλήρωση οι  Ιωνικός, Aτρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, ενώ υπενθυμίζουμε πως δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ.

Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα (12) ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.

"Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags