Facebook Pixel ΑΕΚ: Συμφωνία Μιλόγεβιτς με Μελισσανίδη - Αυτόν θα φέρει η ΑΕΚ τον Γενάρη - Stop σε... Βράνιες-Αραούχο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 19:24:00

Συμφωνία Μιλόγεβιτς με Μελισσανίδη - Αυτόν θα φέρει η ΑΕΚ τον Γενάρη - Stop σε... Βράνιες-Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Συμφωνία Μιλόγεβιτς με Μελισσανίδη - Αυτόν θα φέρει η ΑΕΚ τον Γενάρη - Stop σε... Βράνιες-Αραούχο!

Το πρόβλημα με ξένο άσο στην Ένωση και η απόφαση για την επόμενη μεταγραφή. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη βγει στην αγορά και ψάχνουν για έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τι θα προσέξουν και γιατί δεν θέλουν να... κάψουν το μεγάλο πρότζεκτ.

ΑΕΚ: Πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Σιμάνσκι, κι αυτός είναι ο λόγος που έχει δημιουργηθεί ζήτημα στην εθνική ομάδα της Πολωνίας. Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής άσος τής Ένωσης είχε ενοχλήσεις πριν ακόμα φύγει από την Ελλάδα, καθώς και στο τελευταίο παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων αυτός ήταν ο λόγος που είχε μείνει στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή.

Η εκτίμηση που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο τής Πολωνίας είναι ότι θα απουσιάσει για 10 μέρες, κάτι που τυπικά σημαίνει ότι θα χάσει και το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, εναντίον του Ατρόμητου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές για την απόκτηση ενός ακόμα χαφ, όπως σας έχει μεταφέρει εδώ και μέρες το Sportdog.gr, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Από την ομάδα προκύπτει ότι δεν αποκλείεται να έρθει ένα 8άρι, που θα μπορεί να παίζει και ως 6άρι, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει επιστρέψει και ο Σιμόες.

Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση αυτή η μεταγραφή να είναι τύπου Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Βράνιες κ.λπ., αλλά ένας παίκτης που θα δίνει βοήθειες στην ομάδα και όταν έρθει η ώρα θα καθίσει στον πάγκο.

Γιατί πλην των Σιμόες, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, στην ΑΕΚ υπάρχει και ο Γαλανόπουλος, που ναι μεν θα περάσει την πόρτα τού χειρουργείου αλλά στην ομάδα τον θεωρούν μεγάλο πρότζεκτ και, φυσικά, θα τον περιμένουν πώς και πώς για να επιστρέψει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει για 10αρι ο ΠΑΟΚ - Αυτόν θα "διώξει" ο Σάμαρης από ΑΕΚ - Έλληνας της Ρόμα για ομάδα Big4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags